Full-Stack Software Developer

Word je enthousiast van het vereenvoudigen van zorgprocessen met behulp van de nieuwste technieken en gestandaardiseerde interfaces? Vind je het leuk om met teamleden, klanten en standaardisatieorganisaties te overleggen om tot de best mogelijke keuzes en implementaties te komen? Dan past een functie als software ontwikkelaar bij Nedap Healthcare perfect bij jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Met toenemende samenwerkingsverbanden tussen (zorg)organisaties, wetgeving die steeds meer vraagt om informatie-uitwisseling en nieuwe klantwensen, is informatie-uitwisseling met derden een hot topic in de zorgsector. Daarom heeft Nedap Healthcare verschillende teams die zich met dit onderwerp bezighouden om onze klanten beter te ondersteunen.


Een deel van het team is volledig gericht op het beveiligen en ontsluiten van API's voor derden. De gecreëerde applicaties ondersteunen het proces van het indienen door derden tot het uitrollen op staging- en productieomgevingen. Door het ontsluiten van de API's is het voor onze klanten mogelijk om integraties te maken met andere systemen waarvan zij afhankelijk zijn om de juiste zorg op het juiste moment te leveren. Deze oplossingen kunnen zeer divers zijn, zoals een oplossing voor een bereikbaarheidsdienst of het uploaden van documenten in het cliëntendossier vanuit een faxsysteem.


Andere toepassingen richten zich op het uitwisselen van informatie tussen verschillende zorgorganisaties. Dit betekent onder andere het uitwisselen van berichten over labuitslagen of een verwijzing van een huisarts die in het dossier van een patiënt terecht komt. Naast berichtenverkeer is ook zorgtoegang een onderwerp waar aan gewerkt wordt. Met de juiste toestemmingen is een huisarts in staat om vanuit de thuiszorg in het dossier van een patiënt te kijken. Bij het maken, uitbreiden en ondersteunen van onze producten en diensten maken we bij voorkeur gebruik van (inter)nationale standaarden, zoals HL7FHIR en ZIBs (Zorg Informatie Bouwsteen) voor de datalaag en open source software zoals Nuts voor de benodigde infrastructuur. 


Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een full-stack software ontwikkelaar met een liefde voor uitdagende (software) vraagstukken die ons van een frisse blik kan voorzien!


Jouw team

Je komt te werken in een relatief klein team dat veel samenwerkt met de verschillende productteams binnen Nedap Healthcare. Voor deze producten gebruiken we als onze hoofdtalen Kotlin (op een Spring stack) voor de backend en Vue met TypeScript voor de frontend.


Het team werkt ook met scrum. We houden de lijnen graag kort, ook tussen de teams, en houden zaken graag informeel waar mogelijk. Door continue veranderingen in de zorg met nieuwe samenwerkingen kan het voorkomen dat je bij klanten of andere softwareleveranciers over de vloer komt.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een software developer die zowel aan frontend als backend wil werken en daarnaast graag een sparringpartner is voor ons team. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Het leren van nieuwe talen of frameworks zie je als een uitdaging. 
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
  • Ervaring hebben met het Nederlandse zorgstelsel en bekend zijn met de programmeertalen en frameworks waar wij mee werken is een grote pré!

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111