Sales Manager Key Accounts

Heb jij een passie voor technologie en ben je een gemotiveerde self-starter met een gretigheid om retailers te ondersteunen met state-of-the-art technologie? Dan is Nedap op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De adoptie van RFID binnen de retail industrie heeft in de afgelopen jaren een versnelling doorgemaakt, veel retailers gebruiken RFID inmiddels als technologie voor hun voorraadbeheer of zijn nu aan het overwegen om RFID te gaan gebruiken. Naast het gebruik van RFID voor voorraadbeheer zijn er nog andere toepassingen van RFID denkbaar, zoals RFID als beveiligingstechniek. De afgelopen jaren heeft Nedap Retail met deze toepassing een leidende positie opgebouwd binnen de RFID EAS markt en we hebben de ambitie om de traditionele technologieën die hiervoor worden gebruikt te vervangen met onze RFID technologie.


Vandaar dat we op zoek zijn naar een Sales Manager voor onze Key Account. De primaire focus van de Sales Manager is het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de sales strategie voor onze key accounts binnen de global fashion retail industrie met een focus op ons RFID (Radio Frequency Identification) EAS (Electronic Article Surveillance) portfolio. Daarbij richt je je voornamelijk op de retailers die in de transitie naar RFID zitten, of deze transitie net hebben gemaakt. 


Verantwoordelijkheden: 

 • Het opbouwen van solide relaties met belangrijke stakeholders, zoals store operations, RFID team, loss prevention team en IT;
 • Naast het zelf aangaan van hechte relaties, smeedt je nieuwe verbindingen tussen beide partijen, gericht op succesvolle trials en POC’s met als doel de uitrol van onze oplossingen binnen deze organisaties;
 • Aansturen van een lokaal team, ten aanzien van project management en het opzetten en begeleiden van trials en Poc’s;
 • Ontwikkelen- en uitvoeren van de accountstrategie en realiseren van verkoopdoelstellingen; 
 • Uitvoeren van het accountplan in samenwerking met het channel sales team; 
 • Samenwerken als een belangrijk lid van het Global Sales-team.


Jouw team

Je maakt deel uit van een gepassioneerd, gemotiveerd en professioneel wereldwijd team en gaat bijdragen aan onze strategie om onze leidende positie binnen de RFID fashion retail markt verder te verstevigen. Je werkt nauw samen met een dynamisch en internationaal team bestaande uit collega's van channel sales, business partners, marketing en productmanagement. Je rapporteert aan de Propositie Owner. 

Functievereisten

Deze unieke kans is ideaal voor iemand met eerdere ervaring in de fashion retail industrie, affectie met technologie en een bewezen staat van dienst in het opbouwen van sterke en duurzame relaties. Verder zoeken wij iemand met of die: 

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo of master opleiding; 
 • Meerdere jaren relevante ervaring in (internationale) sales of account management;
 • Je bent in staat om effectieve relaties extern en intern op verschillende niveaus te ontwikkelen;
 • Je hebt bij voorkeur een relevante achtergrond/kennis van RFID-technologie;
 • Je hebt affectie met de fashion retail markt;
 • Je bent iemand die zakelijke integriteit begrijpt en naleeft;
 • Ervaring in het managen van projecten;
 • Je spreek vloeiend zakelijk Engels, het spreken van Nederlands is een pré.

Aanbod

Wij bieden een energieke omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar het ontzettend leuk is om te werken. Je krijgt veel vrijheid om het verschil te maken binnen de fashion retail industrie. We geloven in de kracht van ideeën en individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd. We bieden de mogelijkheid om deel uit te maken van een zeer succesvolle, groeiende, marktleidende organisatie met een sterke missie en waarden, evenals een marktconform salaris. Naast dit marktconform salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. 


Ons hoofdkantoor zit in Groenlo, maar hier hoef je echt niet dagelijks aanwezig te zijn. Naast dat het mogelijk is om vanuit huis te werken, kan je ook werken vanuit ons Creative Valley kantoor in Utrecht.

Bedrijfsprofiel Nedap

Het zoeken naar producten en het beheren van voorraden kost winkelmedewerkers veel tijd. Met onze RFID technologie voor artikelbeveiliging en in-store voorraadbeheer wordt het heel eenvoudig om alle processen binnen de winkel in real-time te monitoren en sturen. Medewerkers hoeven geen tijd meer te verspillen aan zoekwerk en kunnen meer aandacht besteden aan klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111