Accountmanager

Nedap is opzoek naar een Accountmanager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze rol ben je het vaste aanspreekpunt voor zorgorganisaties. Jij doet wat nodig is om trotse klanten te behouden door optimale inzet van bestaande oplossingen alsook het actief aanbieden van nieuwe toepassingen. Vanuit de relatie bespreek je onderwerpen die belangrijk zijn voor zorgorganisatie(s), zowel voor nu als voor de toekomst. Hierbij schakel je tussen verschillende niveau's binnen de organisaties, van zorgmedewerkers die dagelijks met onze oplossingen werken tot managementniveau. Je geeft inzicht in onze oplossingen middels onder andere (product)presentaties en thema- & klantbijeenkomsten. Daarnaast draag je zorg voor actuele contracten bij onze klanten en zorg je voor de verbinding tussen collega’s van Nedap, zoals onze softwareontwikkelaars, en de zorgorganisatie(s).


Ik vind het bijzonder fijn om naar klanten te gaan zonder de noodzaak te voelen om ze wat te verkopen” (Rogier, Accountmanager)


Jouw team

Het accountmanagementteam bestaat uit mensen die veel kennis hebben van onze producten, de zorgprocessen bij onze klanten in de specifieke marktsegmenten (ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg) en het Nederlandse zorgstelsel in zijn algemeenheid. Onze producten zijn erop gericht om op het juiste moment de juiste informatie aan te bieden, waardoor de gebruiker zelf de beste beslissing kan nemen. De ambitie van het team is om trotse klanten te hebben die volledig én zelfredzaam met onze producten werken en deze producten willen blijven gebruiken.

Functievereisten

Werkervaring binnen het zorgdomein is een pre, maar nog belangrijker vinden wij een gezonde portie intrinsieke interesse in zorg(processen) en inzicht en kennis van bedrijfsvoering. Je schroomt niet om de inhoud van de processen te (leren) kennen en te zien waar deze leiden tot gedrags- en organisatieverandering bij onze klanten. Als Accountmanager ben je tevens in staat onze (nieuwe) producten overtuigend te presenteren/verkopen aan onze klanten. Gedrevenheid, zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij Nedap hoog in het vaandel. Je bent dan ook iemand die zich van nature gemakkelijk beweegt tussen diverse groepen mensen, iemand die gewend is om op verschillende niveaus te acteren en verbinding zoekt met o.a. bestuur, directie, teamleiders en uitvoerende zorgprofessionals. Met inhoudelijke kennis, gedrevenheid, enthousiasme en flair ga je bijdragen aan een verdere ontwikkeling van onze diensten en kan jij ons team naar een hoger niveau tillen.


Verder neem je het volgende mee:   

  • Je hebt een zorginhoudelijke achtergrond op HBO+/WO-niveau en/of een opleiding gevolgd in een bedrijfskundige of commerciële richting;
  • Ervaring of affiniteit met inzet van complexe IT oplossingen;
  • Je bent gewend om met hoogopgeleide professionals te werken;
  • Je bent niet bang om initiatief te nemen;
  • Je organiseert je eigen werkzaamheden en weet prioriteiten te stellen;
  • Je neemt humor mee en bent plezierig om mee samen te werken;
  • Kennis en/of werkervaring in de zorg is een pré.


Ik werk het liefst vanuit een langdurige relatie met klanten, hiervoor moet je vertrouwen opbouwen bij je klanten en kun je elkaar versterken” (Arnoud, Accountmanager)

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering in plaats van bonussen en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. Het is onze missie om samen de zorg beter te maken. Dit doen we door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in zorg en sturen we op duurzame relevantie. Een oplossing voor de papieren zorgregistratie, zo begon het. Vervolgens werkten we aan slim plansysteem zodat de thuiszorgplanner makkelijker routes kon plannen en bouwde zich dat verder uit. Geleidelijk aan zijn we steeds medischer geworden en ondertussen maken we tevens oplossingen voor huisartsen en bepaalde medische specialismen. We richten ons niet alleen op de zorgprofessional, maar ook op de cliënt of patiënt en diens omgeving: de familie en mantelzorgers. Om onze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de zorg.


Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111