Accountmanager

Nedap is opzoek naar een Accountmanager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

In deze rol ben je het vaste aanspreekpunt voor zorgorganisaties. Jij doet wat nodig is om trotse klanten te behouden door optimale inzet van bestaande oplossingen alsook het actief aanbieden van nieuwe toepassingen. Vanuit de relatie bespreek je onderwerpen die belangrijk zijn voor zorgorganisatie(s), zowel voor nu als voor de toekomst. Hierbij schakel je tussen verschillende niveau's binnen de organisaties, van zorgmedewerkers die dagelijks met onze oplossingen werken tot managementniveau. Je geeft inzicht in onze oplossingen middels onder andere (product)presentaties en thema- & klantbijeenkomsten. Daarnaast draag je zorg voor actuele contracten bij onze klanten en zorg je voor de verbinding tussen collega’s van Nedap, zoals onze softwareontwikkelaars, en de zorgorganisatie(s).


Ik vind het bijzonder fijn om naar klanten te gaan zonder de noodzaak te voelen om ze wat te verkopen” (Rogier, Accountmanager)


Jouw team

Het accountmanagementteam bestaat uit mensen die veel kennis hebben van onze producten, de zorgprocessen bij onze klanten in de specifieke marktsegmenten (ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg) en het Nederlandse zorgstelsel in zijn algemeenheid. Onze producten zijn erop gericht om op het juiste moment de juiste informatie aan te bieden, waardoor de gebruiker zelf de beste beslissing kan nemen. De ambitie van het team is om trotse klanten te hebben die volledig én zelfredzaam met onze producten werken en deze producten willen blijven gebruiken.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. Het is onze missie om samen de zorg beter te maken. Dit doen we door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in zorg en sturen we op duurzame relevantie. Een oplossing voor de papieren zorgregistratie, zo begon het. Vervolgens werkten we aan slim plansysteem zodat de thuiszorgplanner makkelijker routes kon plannen en bouwde zich dat verder uit. Geleidelijk aan zijn we steeds medischer geworden en ondertussen maken we tevens oplossingen voor huisartsen en bepaalde medische specialismen. We richten ons niet alleen op de zorgprofessional, maar ook op de cliënt of patiënt en diens omgeving: de familie en mantelzorgers. Om onze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de zorg.


Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111