Corporate Recruiter

Heb jij affiniteit met de IT doelgroep en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van corporate recruitment? Nedap zoekt een (interim) collega!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Het succes van Nedap wordt bepaald door de medewerkers. Het vinden van het juiste talent is essentieel voor de groei van onze organisatie. Ter uitbereiding van het recruitmentteam is Nedap op zoek naar een Corporate Recruiter. 


Als Corporate Recruiter zie jij het als een uitdaging om de juiste IT talenten te vinden en te verbinden aan Nedap. Je hebt dan ook affiniteit met de IT doelgroep en weet als de beste waar het juiste  talent  vindbaar is. Hierbij kun je denken aan front-end, back-end en embedded software developers, data scientists en hardware engineers. Door middel van online searchen en het bezoeken van beurzen kom je in contact met deze IT talenten. Echter, is er meer nodig om IT talenten aan Nedap te verbinden. Daarom ben jij in staat om op een creatieve manier nieuwe wegen te verkennen en te bewandelen om het juiste IT talent binnen te halen bij Nedap. Hierin ben jij helemaal vrij! Je bent continu bezig met het bouwen en onderhouden van talentpools.  


Naast het vinden van IT talent ben jij ook adviseur voor onze business units. Op een proactieve manier ben jij in staat om de wervingsbehoeftes van deze stakeholders in kaart te brengen en vervolgens concrete acties op te stellen om aan deze behoefte te kunnen voldoen. Tussentijds onderhoud je de relatie met de stakeholders door ze mee te nemen in het werving- en selectieproces.   


Als Corporate Recruiter ben jij onderdeel van het recruitmentteam. Het recruitmentteam is continu bezig met het professionaliseren van recruitment. Zij werken dan ook aan diverse projecten welke bijdragen aan het verder uitbouwen van recruitment. Denk hierbij aan het ontwikkelen van campagnes, data-driven recruitment en het in kaart brengen van onze verschillende doelgroepen. Als Corporate Recruiter zal je dan ook een rol spelen in het verder professionaliseren van recruitment binnen Nedap.   


In deze veelzijdige functie denk je mee met strategieën, ben je sparringpartner, projectmanager en bovenal de verbinder van IT talent! 


Jouw team

Het recruitmentteam is onderdeel van het HR team binnen Nedap.

Het recruitmentteam bestaat uit corporate recruiters op het gebied van business & IT en campus recruiters. Daarnaast werk je ook nauw samen met onze collega’s van employer branding/communications voor het bedenken van specifieke acties om nog beter je doelgroep te kunnen bereiken. Humor, ondernemerschap, ambitie en samenwerken spelen een belangrijke rol in het team. Je krijgt de verantwoordelijkheid waar je om vraagt en naar verlangt. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111