Teamcaptain Corporate Communications

Nedap is opzoek naar een Teamcaptain Corporate Communications

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De teamcaptain Corporate Communications is een enthousiaste meewerkend voorman of -vrouw.


Je stelt heldere prioriteiten en communicatievraagstukken pak je doortastend op. Daarbij weet je hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Voor zowel je teamleden als voor andere collega’s ben je een prettige en goede sparringpartner. Je strategische kennis komt daarbij zeker van pas, maar eigenlijk wil je de plannen ook gewoon zelf uitvoeren. En dat kan, want als teamcaptain van Corporate Communications ben je een teamplayer die het fijn vindt om te werken in een klein team, met een breed takenpakket.


Uitdagingen

Nedap is klaar om in verschillende markten wereldwijd leidende posities in te nemen en de groei van ons bedrijf te versnellen. Een belangrijke katalysator voor het kunnen waarmaken van deze ambitie, is het laten landen van het Nedap gedachtengoed, zowel intern als extern. Corporate Communications speelt hierin een sleutelrol met relevante en effectieve interne communicatie. Daarnaast is het team leidend in het vergroten van de naamsbekendheid en de positionering van Nedap als toonaangevend bedrijf en ‘talentenmagneet’, met eigen opvattingen over thema’s als waardecreatie, duurzaamheid en leiderschap.


Jouw team

Het ultieme doel van team Corporate Communications is het tot uiting brengen van de Nedap Story. In woord en schrift, in beeld en geluid, intern en extern. Je werkt samen met een aantal collega’s, jullie versterken elkaar en vullen elkaar naadloos aan. Met kennis en waar nodig in uitvoering. Als teamcaptain breng je zowel het team als de teamleden individueel naar een hoger niveau en ben je eindverantwoordelijk voor de output die jullie als team leveren.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO Communicatie opleiding;
  • 7-10 jaar relevante ervaring als communicatieadviseur;
  • Sterke adviesvaardigheden;
  • Uitstekend gevoel voor taal, met goede beheersing van het Nederlands en Engels;
  • Beschikt over een vlotte pen;
  • Kennis van PR en arbeidsmarktcommunicatie vinden we een fijne bijkomstigheid;
  • Ervaring met contentcreatie is een pré;
  • Ondernemend, flexibel en daadkrachtig.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111