RF Hardware Engineer

Nedap is op zoek naar iemand voor de functie; RF Hardware Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als gepassioneerde RF Hardware Engineer ga jij je bezighouden met het ontwikkelen van RFID-technologie in onze innovatieve automatiseringsoplossingen voor de veehouderij. Binnen deze oplossingen is individuele dieridentificatie middels RFID-technologie in de LF, HF, UHF en SHF frequentiebanden de rode draad.


Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het:


 • Opstellen van technische productspecificaties;
 • Ontwerpen van RF-elektronica (met name analoge, maar ook digitale schakelingen);
 • Maken van componentkeuzes en zorgdragen voor BOM;
 • Maken van elektrische schema’s;
 • Aansturen van lay-out werk;
 • Opstellen van productie-testvoorschriften;
 • Valideren van proto- en 0-series elektronica;
 • En het afstemmen van de produceerbaarheid. 


Kortom, als RF Hardware Engineer lever je een creatieve bijdrage in de productontwikkeling binnen onze marktgroep Livestock Management. Je weet jouw theoretische kennis om te zetten in goede ideeën en producten zodat deze aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Daarnaast zul je zo nu en dan voor je werk naar het buitenland moeten reizen. 

Functievereisten

Je hebt een afgeronde WO-master opleiding in de richting van Electrical Engineering. Verder herken je jezelf in het volgende:


 • Je hebt kennis van RF-technologie en begrijpt de werking van RF zenders en ontvangers;
 • Je bent bekend met EM simulaties en het ontwerpen van antennes in bijvoorbeeld Microwave studio;
 • Je hebt ervaring met EMC vereisten; 
 • Je bent communicatief zeer vaardig en staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent creatief, initiatiefrijk, proactief, analytisch en nauwkeurig. 

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Je komt te werken in het R&D team van Nedap Livestock Management. Dit is een multidisciplinair team van o.a. (embedded) software developers, hardware engineers, mechanical engineers, product owners en test engineers die projectmatig samenwerken.


“Iedereen heeft binnen het team zijn eigen specialisme waardoor we veel sparren met elkaar om samen tot de beste ideeën te komen” – Jan (RF Engineer)

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111