Rails Developer Ons Medicatie

Nedap is op zoek naar iemand voor de functie; Rails Developer Ons Medicatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Het ondersteunen van zorgprofessionals is de belangrijkste missie van Nedap Healthcare. Eén van de aspecten hierin is onze focus op medicatieveiligheid. Met de producten die wij maken, kunnen verpleegkundigen er zeker van zijn dat zij de juiste medicatie toedienen en de juiste procedures volgen.


Het productteam van Ons Medicatie is op zoek naar een ervaren Rails ontwikkelaar om ons te helpen bij het implementeren van nieuwe features, maar ook om de performance, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze codebase in de gaten te houden zodat deze past bij de groei.

Functievereisten

  • Ten minste drie jaar ervaring met Rails ontwikkeling.
  • Vertrouwd met full-stack web ontwikkeling: HTML, JavaScript en CSS.
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Zelf-gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken in je eigen tempo.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn een klein en multidisciplinair team met een "remote-first" communicatiestijl. We proberen het aantal overleggen te beperken en geven de voorkeur aan schriftelijke communicatie. Ons hoofdkantoor is in Groenlo, Nederland, maar je kunt werken vanuit elke plaats die je wilt, zolang er een redelijke overlap is met de CET/CEST tijdzone. Met verschillende ervaringsniveaus in de teams, is er ook de mogelijkheid om technische coaching en onderwijs te doen, als dat iets is waar je in geïnteresseerd bent. We passen een gebruikersgericht ontwikkelingsproces toe en blijven onze producten verfijnen om ervoor te zorgen dat onze klanten gelukkig en tevreden blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111