Software Engineer

Wil jij als Software Engineer aan de basis staan van een grote stap binnen een groeiende organisatie? Solliciteer dan voor de vacature Software Engineer bij NDIX.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Door processen te automatiseren, nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en SDN technologie toe te passen op ons laag 2 netwerk help jij ons mee om de volgende stap te zetten. Je doet dat samen met jouw team, dat bestaat uit een leuke mix van enthousiaste en ervaren collega’s. NDIX is volop bezig met de nieuwste technologieën, waar jij in de praktijk dan ook volop in betrokken zult worden.

Bedrijfsprofiel NDIX

NDIX verbindt bedrijven door middel van een veilige laag 2 verbinding. Hiermee maakt NDIX het mogelijk om lokaal (zonder gebruik van het internet) veilig data uit te wisselen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NDIX. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 64
7543EZ ENSCHEDE
053 711 4150