New Business Developer

Ga jij voor maximale impact, heb jij passie en ervaring voor marketing en new business development? Ben je goed in het verbinden, maak je makkelijk contact en leef je voor je klanten? Dan heeft My Marketeer in Twente een gave job voor je als New Business Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-4-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als New Business Developer inspireer, informeer en adviseer je (potentiële) opdrachtgevers ten aanzien van kansen binnen het gehele speelveld. Je verdiept je optimaal in de organisatie en branche van je opdrachtgevers en verbindt dit met jouw kennis van de marketingwereld. Door slimme en innovatieve oplossingen geef je samen met het team van MyMarketeers en haar business partners het juiste advies.


Met je inhoudelijke expertise, ervaring en je commerciële vaardigheden neem je opdrachtgevers aan de hand en laat ze zien wat de toegevoegde waarde is van MyMarketeer. Hiermee draag je bij aan de groeiambities van zowel de klant als de eigen organisatie.


Je adviseert en overtuigt op strategisch niveau opdrachtgevers over uiteenlopende inhoudelijke vraagstukken. Daarnaast houd je je bezig met het onderhouden en verder uitbouwen van duurzame klantrelaties, aansluitend op onze strategie, visie en doelgroep.

Functievereisten

 • Je beschikt over uitgebreide commerciële vaardigheden en weet opdrachtgevers aan je te binden;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur aan bureauzijde;
 • Voor jou is het vanzelfsprekend om je in zakelijke netwerken te begeven en je voelt je daarin ook thuis;
 • Je hebt een groot en relevant sociaal en zakelijk netwerk;
 • Een HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie;
 • Je beschikt over een sterke en eigentijdse visie op marketing- en communicatiegebied en bent niet bang om je mening te geven en te onderbouwen;
 • Ambitieus, creatief en resultaatgericht met een hands-on-mentaliteit;
 • Overzien van het gehele speelveld, ben je gedreven en hongerig naar kennis en het closen van opdrachten;
 • Elke dag beter worden is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Aanbod

 • Een inspirerende en creatieve werkomgeving waarin jij jezelf “verder” kunt ontwikkelen als new business developer bij een groeiend en ondernemend marketingbureau;
 • Een passend salaris met interessante bonus mogelijkheden;
 • Een zelfstandige en veelzijdige rol waarin er veel ruimte is voor jouw eigen input;
 • Een professionele werkomgeving met dito huisvesting;
 • Uitgebreide ondersteuning op het gebied van ondernemerschap en zakelijk netwerk;
 • Een werkomgeving met een open en plezierige sfeer, veel vrijheid en inhoud;
 • Last but not least bij geschiktheid toetreden tot management en partner mogelijkheid.

Bedrijfsprofiel MyMarketeer

MyMarketeer helpt MKB(+) ondernemers met het uitdenken, regelen en organiseren van alle marketing- en communicatiewerkzaamheden alsmede positioneringsvraagstukken op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen. Vanuit een regierol zorgen wij samen met de klant voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars.


Door de perfecte balans tussen research, strategie en creatie, realiseren wij gerichte communicatie voor de juiste doelgroep op het gewenste moment. Van A tot Z organiseren en managen wij voor onze opdrachtgevers de marketing- en communicatieactiviteiten die in woord en beeld naadloos aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep. De identiteit van het merk staat daarin centraal en neemt de doelgroep mee op een inspirerende klantreis.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haerstraat 125
7573 PA OLDENZAAL
0541 - 573 990