Ondernemende Marketing- en Communicatiesenior

Wij zijn op zoek naar een Ondernemende Marketing- en Communicatiesenior die met ons in partnerverband opdrachtgevers ondersteunt bij hun groei ambities. Ben jij ondernemend, zie jij jezelf als dé partner bij MyMarketeer, beschik je over een gezonde dosis lef en ambitie, dan is deze uitdagende kans de mogelijkheid om jouw eigen toekomst inhoud te geven!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-3-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

In deze samenwerking ben jij in staat frisse en onderscheidende strategieën te ontwikkelen die ertoe doen. Dit voor zowel marketing-, communicatie-, branding- en positioneringvraagstukken. In deze nieuwe functie word jij verantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid van de verschillende opdrachtgevers. Je zet je tanden, samen met het team en samenwerkende partners, in het bedenken, creëren en coördineren van strategieën voor marketing-, communicatie- en branding vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het effectief uitdragen van het DNA, zowel intern als extern. Jij coördineert alle online en offline communicatie-uitingen, van e-mails tot advertenties, nieuwsbrieven, billboards, persberichten etc. Je weet boodschappen doeltreffend te verpakken zonder het DNA van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Daarnaast zoek je de samenwerking proactief op met je collega’s, stuurt aan waar nodig is en wijst hen op deadlines.


De opdrachtgevers zien jou als hun navigator, waarbij het niet alleen gaat om marketing, maar om de hele doorontwikkeling van hun bedrijf rondom communicatie en positioneringsvraagstukken. Onze opdrachtgevers hebben namelijk zonder uitzondering een gezonde ambitieuze groeidoelstelling.

Functievereisten

 • Je bent als partner in staat om je eigen inkomen te realiseren
 • Je beschikt over uitgebreide commerciële vaardigheden en weet opdrachtgevers aan je te binden;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur aan bureauzijde;
 • Voor jou is het vanzelfsprekend om je in zakelijke netwerken te begeven en je voelt je daarin ook thuis;
 • Een HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie;
 • Je beschikt over een sterke en eigentijdse visie op marketing- en communicatiegebied en bent niet bang om je mening te geven en te onderbouwen;
 • Ambitieus, creatief en resultaatgericht met een hands-on-mentaliteit;
 • Overzien van het gehele speelveld, ben je gedreven en hongerig naar kennis en het closen van opdrachten;
 • Elke dag beter worden is voor jou een vanzelfsprekendheid

Aanbod

 • Een inspirerende en creatieve werkomgeving waarin jij jezelf “verder” kunt ontwikkelen als ondernemer bij een groeiend en ondernemend marketingbureau;
 • Ondersteuning op zowel organisatorisch gebied als boekhouding en administratie;
 • Een zelfstandige en veelzijdige rol waarin er veel ruimte is voor jouw eigen input;
 • Een professionele werkomgeving met dito huisvesting;
 • Uitgebreide ondersteuning op het gebied van ondernemerschap en zakelijk netwerk

Bedrijfsprofiel MyMarketeer

MyMarketeer helpt MKB(+) ondernemers met het uitdenken, regelen en organiseren van alle marketing- en communicatiewerkzaamheden en positioneringsvraagstukken op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen. Vanuit een regierol zorgen wij voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars.


Door de perfecte balans tussen research, strategie en creatie, realiseren wij gerichte communicatie voor de juiste doelgroep op het gewenste moment. Van A tot Z organiseren en managen wij voor onze opdrachtgevers de marketing- en communicatieactiviteiten die in woord en beeld naadloos aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep. De identiteit van het merk staat daarin centraal en neemt de doelgroep mee op een inspirerende klantreis.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MyMarketeer. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haerstraat 125
7573 PA OLDENZAAL
0541 - 573 990