Monteur (AST) schadehersteller

ASN Autoschade (High Tech Centre) Munsterhuis te Enschede is op zoek naar een enthousiaste monteur (AST)/ schadehersteller (M/V).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Functie

Wij zoeken een allround monteur met schadeherstelvaardigheden. Het betreft een variërende en afwisselende parttime functie waarbij veel flexibiliteit van je gevraagd wordt.

Als monteur hou je je bezig met de- en montage van autoschades in de meest brede vorm van het woord. Je hebt ervaring met wielophanging, airco systemen, koelsystemen EV voertuigen, ruit vervangen en kalibratie van de meest voorkomende systemen. Het betreft personen en lichte bedrijfsauto’s. Je kunt werken met moderne apparatuur en je bent in staat zelfstandig te werken. Ervaring met Mahler en uitlijnapparatuur is een pré.

Ook ben je in staat om kleine schade herstelwerkzaamheden uit te voeren. Indien je in het bezit bent van het AST diploma verdient dat de voorkeur.

Functievereisten

Wij vragen

Je bent commercieel alert en je bent in staat om op een eerlijke en natuurlijke manier commerciële kansen om te zetten in een betaalde activiteit. Kwaliteit dient hoog bij je in het vaandel te staan en je streeft er naar om de klantverwachtingen te overtreffen.

Je hebt een MBO opleiding afgerond richting 1e monteur en hebt inmiddels ervaring opgedaan in een soortgelijke baan. Je bent representatief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigingskracht. Je werkt in een dynamisch team waarin je een teamplayer bent. Verder ben je bereid diverse opleidingen te volgen.

Aanbod

Ons aanbod

  • Een parttime of fulltime functie van 32-38 uur per week;
  • Een baan bij een ambitieus schadeherstel bedrijf onderdeel van een van de grootste Schadegroepen in Nederland (ASN);
  • Een fijne werkplek binnen een gezellig team met een gezonde drive om te presteren;
  • Een passend salaris met doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Munsterhuis Sportscars

Organisatieomschijving

Autoschadeherstel Munsterhuis is al geruime tijd actief in de schadebranche, en sinds een aantal jaren ondernemer binnen de ASN groep. ASN Munsterhuis Enschede is een specialist in schadeherstel van personenauto’s & bestelwagens (alle merken). Tevens beheersen wij specialistische werkzaamheden zoals uitdeuken zonder spuiten, dashboard reparatie, bekleding reparatie, ruitreparatie en wrappen.


ASN Schadeherstel High Tech Centre is onderdeel van de Munsterhuis groep met o.a. dealer schappen van Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia Alpine en Ferrari verdeeld over 8 vestigingen. Verder bestaat de groep uit 4 schadeherstelbedrijven (ASN), Munsterhuis Occasions, Munsterhuis Autoverhuur, Renault Pro + (voor de zakelijke rijder) en een assurantiekantoor

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo
074 – 25 55 370