Student - Stagiair

Ben jij een gedreven rechtenstudent in de afrondende fase van de studie en op zoek naar een eerste kennismaking met de advocatuur? Team MulderVanGeel advocaten en bedrijfsadviseurs is op zoek naar Student - Stagiair Advocaat.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wanneer je bij ons stage loopt, zal je worden meegenomen naar verschillende zaken die op dat moment spelen. Je schrijft memo’s en adviezen, woont gesprekken en zittingen bij en je werkt aan processtukken. Gedurende de stage word je intensief begeleid en ontvang je sturing die je nodig hebt om je verder als toekomstig professional te ontwikkelen. Na de stage volgt een mondelinge evaluatie en een schriftelijke eindbeoordeling.

Functievereisten

Wil jij graag aan de slag bij een jong en snel groeiend ambitieus advocatenkantoor? Zo ja, dan ontvangen ze graag jouw motivering, curriculum vitae (met eventuele referenties) en cijferlijst van de bachelor en master.

Bedrijfsprofiel MulderVanGeel

Ze zijn een jong, ambitieus en groeiend kantoor en ze staan zowel grote bedrijven, het MKB, alsmede particulieren bij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MulderVanGeel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 427
7602KM ALMELO
0546575988