Meubelbezorger

Weet jij van aanpakken en steek je graag je handen uit je mouwen? Dan zoekt Moving-In jou! Als Meubelbezorger houd jij je bezig met het inrichten en verhuizen van woningen door heel Nederland. Kom jij ons team versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Je begint je werkdag bij aankomst in het magazijn. Voordat jouw dag daadwerkelijk begint drink je een bak koffie en praat je even bij met je collega’s. Vervolgens is het tijd om op pad te gaan. Onderweg neemt de teamleider met jou de dag door.


Moving-In verzorgd projecten door het hele land. Je werkdag is daardoor heel afwisselend en nooit saai. Wij richten woningen in voor verschillende soorten klanten. Onze klussen zijn heel divers, van grote woningcorporaties tot het inrichten van huizen voor voetballers uit de Eredivisie. Maar ook voor clubs uit de Bundesliga hebben we al grote klussen mogen uitvoeren. Voetbal is trouwens een passie die we delen binnen en buiten het team.


Aangekomen op locatie zorg je ervoor dat alle spullen worden uitgeladen en de woning netjes ingericht wordt. Samen met het team maak je de woning spik en span. Dit betekent dat je ook bezig bent met monteren, demonteren van meubels, elektra aansluiten, decoratie ophangen enzovoort. Eigenlijk alles wat een huis een thuis maakt.


Heb jij een rijbewijs? Dan kun je ook chauffeer worden binnen één van de teams!

Bedrijfsprofiel Moving-In

Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Door de snelle groei zijn wij op zoek naar collega’s die ons team per direct komen versterken! Samen met ons geweldige team ga je elke ochtend op pad en werk je elke dag in een andere werkomgeving. Wij richten woningen in zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moving-In. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 318
7602 KL Almelo
0546 454 105