Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics 365

Help jij de organisatie voort naar een efficiënte manier van werken? Help jij onze medewerkers de  digitaliseringsslag te omarmen? Draag jij bij aan het inzicht geven van de performance van de organisatie? Dan Morssinkhof Groep op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-9-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als applicatiebeheerder Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de Dynamics 365 omgeving en zal je in deze positie de brug zijn tussen de gebruikers en de leverancier. Je krijgt de vrijheid om de applicaties zelf in te richten, coördineert nieuwe releases en begeleidt key-users en eindgebruikers in de verschillende implementatietrajecten. Documentatie, handleidingen en testscenario’s stel je zelf op of in samenwerking met de leverancier. Jij bent de aanjager van de digitale innovatie op het gebied van ERP binnen de totale groep. Jij zorgt ervoor dat er een zo efficiënt mogelijke werkwijze is ingericht ter ondersteuning van de gebruikers van Dynamics 365.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde hbo-of wo-opleiding richting informatiemanagement/bedrijfsinformatica aangevuld met relevante Microsoft opleidingen.

 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt uitstekende kennis van de functionaliteit van de toegewezen applicaties.
 • Over BI-systemen en ERP-systemen hoeven we jou niets meer uit te leggen.
 • Je hebt een flinke dosis kennis van procesmanagement, methodieken en modellen.
 • Je bent ijzersterk in het inrichten en optimaliseren van informatiesystemen.
 • Je hebt ervaring op het gebied van applicatiebeheer, informatiemanagement en het financiële domein (is een pre). 
 • Je werkt gestructureerd en bent communicatief sterk waardoor je overzicht houdt en heldere instructies kunt geven aan de gebruikers van de software

Aanbod

 • Een nieuwe uitdaging bij een platte organisatie waar je bij iedereen mag binnenlopen.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis up-to-date te houden.
 • Salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie en jouw werkervaring.
 • Zeer nette secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen, een goede pensioenregeling, 3,5% eindejaarsuitkering en diverse aantrekkelijke personeelsregelingen).


Bedrijfsprofiel Morssinkhof Groep

Morssinkhof Groep is het moederbedrijf van diverse productie- en handelsondernemingen. Met vijf eigen  productielocaties zijn wij fabrikant en leverancier van betonnen GWW- en sierbestratingsproducten die via Morssinkhof Infra worden verkocht. Met Brinkman baksteencentrum leveren we straatbakstenen en gevelstenen voor de zakelijke markt. Met onze handelsonderneming TuinVisie leveren we tuinmaterialen voor de consumentenmarkt via een netwerk van dealers en hoveniers. En met onze dochteronderneming Decor Son produceren we onder andere consumentenverpakkingen zanden & siergrinden en zijn we de groothandel voor de DHZ-branche. Binnen ons totale bedrijf werken ruim 300 medewerkers. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Morssinkhof Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 39
7555 HB HENGELO
074 - 242 60 00