Content Marketeer

Montix is een fullservice internetbureau uit Enschede. Zij helpen hun klanten met hun marketingkennis en tools om van het internet hun meest succesvolle sales medewerker te maken. Om dat nog beter te doen, is Montix op zoek naar jou, hun nieuwe content marketeer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als content marketeer werk je mee aan mooie opdrachten en sla je de brug tussen SEO en social. Je krijgt energie van samenwerken met collega’s, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Je wordt enthousiast van mooie resultaten en deelt deze trots met je team! Eigenlijk ben jij dus die onmisbare specialist die onze klanten laat groeien door content marketing en social campagnes.


Wij groeien en daarom zijn wij per direct op zoek naar een content marketeer voor 8 tot 24 uur per week. Dé content marketeer met minimaal 2 jaar werkervaring die niet alleen steengoede content maakt, maar ook voor extra traffic zorgt via aansprekende social campagnes.

Functievereisten

  • Je werkt en denkt op mbo+ of HBO-niveau;
  • Je schrijft foutloos Nederlands;
  • jij wordt blij van het schrijven van blogs, categoriepagina’s, en landingspagina’s;
  • Je wilt impact maken door campagnes op te zetten op social: zowel organisch (content marketing) als betaald (social advertising).
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je beheerst diverse online marketing tools.

Bedrijfsprofiel Montix

We willen onze klanten sterker maken met internet. Met een team van specialisten bieden we webshops, websites en internet marketing. We werken voor bedrijven die internet serieus nemen. Bedrijven die met hun webshop of website optimaal gebruik willen maken van de kansen die internet biedt, zodat ze kunnen groeien.


Hierbij gaan we voor de lange termijn. De top bereik je niet van de ene op de andere dag. Het is met elkaar hard werken, maar des te mooier om na verloop van tijd te genieten van de resultaten, en een tevreden klant. In de praktijk zien we dat dit succes voor iedereen smaakt naar meer!


De sfeer bij ons op kantoor is informeel en we zijn ietwat eigenwijs. Dat vinden we ook nodig, want we willen nét iets slimmer en anders zijn dan de rest van de wereld. Dit speelt voor ons vooral op het gebied van online marketing, webdevelopment en creatie. We geloven dat we hiermee voor onze klanten hét verschil kunnen maken. Daarnaast is eigenwijs zijn ook gewoon leuker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Montix. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 710 – 0.05
7534 AM Enschede
053-7503030