Stage: Animatie Medewerker

Voor deze functie zoekt Mölke nog een mega creatieve geest die elke dag wakker wordt met een nieuw idee!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-9-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor deze functie zoeken we een mega creatieve geest die elke dag wakker wordt met een nieuw idee! Zich super verantwoordelijk voelt, en activiteiten of speciale weekenden vlekkeloos en met heel veel enthousiasme kan uitvoeren. Iedere dag ga jij voor onvergetelijke herinneringen voor onze (kleine) gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde!


Taken bestaan onder andere uit:

  • Begeleiden en uitvoeren van animatie-activiteiten
  • Begeleiden en uitvoeren speciale weekenden zoals o.a. vader-zoonweekend & FC-weekend
  • Begeleiden van onze dreumesweken (mei-juni & september)

Functievereisten

  • MBO opleiding (min. niveau 4);
  • Een enorme entertainer, niets is jou te gek;
  • Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten;
  • Flexibele inzetbaarheid (o.a. weekenden en vakanties);
  • Teamplayer, je goed samenwerken en met iedereen overweg
  • Je spreekt Engels en/of Duits (geen must, maar wel een pluspunt)

Aanbod

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden, jij en wij. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien en bovendien groeien. Mölke is ambitieus, hier vertellen we je graag meer over.


Wat je er ook gratis bijkrijgt is stagevergoeding, 75,- per week bij een fulltime stage. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, er zijn mogelijkheden om voor deze stage intern op het park verblijven.

Bedrijfsprofiel Mölke

Mölke Recreatie (www.molke.nl) is een familiebedrijf gelegen in Zuna tussen Rijssen en Nijverdal aan het riviertje de Regge. We zijn een veelzijdig 5-sterren vakantiepark met veel faciliteiten zoals o.a. een restaurant, zwembad, streekwinkel, indoorspeeltuin, bootverhuur, bowling & meer! Ons park ligt gelegen in Twente direct aan de rivier de Regge. Voor het komende seizoen zijn we opzoek naar een enorm gedreven animatiestudent

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mölke. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molendijk 107
7466 PD ZUNA
0548 512 743