Servicemonteur W

Moekotte is op zoek naar een Servicemonteur W. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Jij bent de Servicemonteur die:

  • Kennis heeft om alle voorkomende problemen en storingen in installaties te analyseren en op adequate wijze op te lossen.
  • In aanraking komt met complexe werktuigkundige installaties bij diverse aansprekende klanten als in de zorg, waterwereld, scholen en industrieën.
  • Zelfstandig reparatie-en onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan o.a.: cv- en luchtbehandelingsinstallaties; drinkwaterbeveiliging; stoombevochtiging, adsorptiedroging en gebouwbeheerssystemen.
  • Inspecties uitvoert aan werktuigkundige installaties volgens de van toepassing zijnde normen en wetgeving.
  • Benodigde materialen bestelt voor de uit te voeren werkzaamheden.
  • Zorgt voor slimme en duurzame oplossingen.
  • De klant adviseert over technische oplossingen en aanvullend preventief onderhoud.
  • Zelfstandig kan werken en verantwoordelijk is voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van de werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel Moekotte

Moekotte engineering en installatiegroep realiseert elektrotechnische- en werktuigkundige installaties. Van hardware- en software engineering, installatie tot onderhoud. Al meer dan 50 jaar is dit ons vak. Wij focussen ons op projecten in Water & Infra, Industrie en Gebouwen.


We zijn een familiebedrijf en dat betekent: korte lijnen, veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Bij Moekotte in Enschede, Apeldoorn en Veendam werken 235 collega’s. Op de vestiging in Enschede werken 170 collega’s.


De locatie in Enschede ligt in het Havengebied. Om precies te zijn vind je ons pand aan Twekkeler Es 45. Met de A35, de A1 en de N18, is de locatie in Twente, goed bereikbaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moekotte. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twekkeler Es 45
7547 ST ENSCHEDE
053 4848000