Calculator E Enschede

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en tegelijk een bijdrage leveren aan de professionaliteit, kwaliteit en continuïteit van een familiebedrijf met 250 collega’s? Klinkt het aanbieden van innovatieve oplossingen aan vooraanstaande bedrijven op het gebied van industriële automatisering, panelen- en modulenbouw en elektrotechniek jou als muziek in de oren? Kom dan werken bij Moekotte als calculator elektrotechniek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Jij bent een calculator met een passie voor elektrotechniek die: 

  • Calculaties opstelt van projecten in aanvraag en een inschatting maakt van de te verrichten werkzaamheden en de duur hiervan voor elektrotechnische installaties.
  • Een overzicht maakt van de uit te voeren werkzaamheden aan de hand van het bestek, tekeningen en gesprekken met de klant.
  • Aanvragen van zowel (semi)overheden als commerciële bedrijven kan vertalen naar een calculatie.
  • Gegevens analyseert om benodigde montagetijd, prijzen en kengetallen vast te stellen.
  • Op basis van normen een inschatting maakt van capaciteit met betrekking tot montage.
  • Offertes opvraagt bij leveranciers en onderaannemers.
  • Het voorstel voor de klant uitwerkt tot een complete offertebrief en controleert of deze voldoet aan de gestelde eisen.
  • Calculatie en materiaalbestanden actualiseert.
  • Overlegt met verkoop, projectleiding, werkvoorbereiding en engineering.
  • Contact heeft met klanten voor een goede inschatting van de uit te voeren werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel Moekotte

De rol van calculator is van groot belang voor het realiseren van goedlopende projecten. Je bent een spin in het web van het commerciële proces en werkt in een omgeving met korte lijnen en leuke collega’s. Je kan bij ons veel leren, maar wij kunnen ook van jou leren! Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je rol zo goed mogelijk in te vullen en we staan open voor jouw ideeën.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moekotte. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twekkeler Es 45
7547 ST ENSCHEDE
053 4848000