Leidinggevend monteur Elektrotechniek

Geen dag is hetzelfde, want met jouw ervaring werk je op afwisselende locaties met verschillende industriële installaties en systemen. Af en toe pak je projecten op in Utiliteit. In de rol van leidinggevend monteur in Enschede draag je onder andere bij aan heerlijk helder pils, zuivering van afvalwater en vervanging van CO2.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • De planning en organisatie van de werkzaamheden op locatie regelt.
  • Leiding geeft aan 5 tot 8 collega’s.
  • Tekeningen vertaalt naar uitvoering.
  • Zelfstandig elektrotechnische installatie- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan onder andere: besturingen, verdeelsystemen, motoren en meet- en regelinstallaties.
  • In aanraking komt met hoge vermogens, kabelpersen en verschillende soorten elektromotoren. Ook kom je in aanraking met gebouwgebonden installaties E/W.
  • Storingen opzoekt en oplost.
  • Inbedrijfstellingen voorbereid, test en uitvoert.

Bedrijfsprofiel Moekotte

Moekotte engineering en installatiegroep realiseert elektrotechnische- en werktuigkundige installaties. Van hardware- en software engineering, installatie tot onderhoud. Al meer dan 50 jaar is dit ons vak. Wij focussen ons op projecten in Water&Infra, Industry en Buildings.


We zijn een familiebedrijf en dat betekent: korte lijnen, veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Bij Moekotte in Enschede, Apeldoorn en Veendam werken 235 collega’s. Op de vestiging in Enschede werken 170 collega's.


De locatie in Enschede ligt in het Havengebied. Om precies te zijn vind je ons pand aan Twekkeler Es 45. Met de A35, de A1 en de N18, is de locatie in Twente, goed bereikbaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moekotte. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twekkeler Es 45
7547 ST ENSCHEDE
053 4848000