Stagiair(e): online marketing

Word jij de nieuwe Stagiair online marketing bij MochaDocs? Lees dan deze vacature.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-3-2017
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij de studieroute Online Marketing leer je wat het geheim is achter het digitaal vermarkten van een bedrijf. Hoe krijg je bijvoorbeeld zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website? Je stemt je marketingactiviteiten af op de belangrijkste online bezoekers om zo de hoogste omzet te genereren. Je gaat aan de slag met websites en webshops om met behulp van online tools statistieken en campagnes te analyseren. Zo kun je online informatie vertalen in strategische managementbeslissingen.

Bedrijfsprofiel MochaDocs

MochaDocs is een 100% Cloud Internetbedrijf en richt zich volledig op de Online Marketing. Hierdoor maken we gebruik van veel belangrijke marketing ondersteunende softwareoplossingen. De stage. De onderzoeksvraag zal terug te vinden zijn in het hart van onze start-up.   

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MochaDocs. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Roomweg 167F,
7523 BM Enschede
085 - 785 5100