Shipping & Logistic Specialist

Heb jij een MBO-opleiding, bij voorkeur opleiding Logistiek en/of Douanezaken? Gevoel voor detail, affiniteit met techniek, accuraat en ben je bestand tegen stress? Communiceer je gemakkelijk in meerdere talen? Dan is dit voor jou een unieke kans om al die eigenschappen te benutten in een functie waar ze optimaal uit de verf komen. Bij een dynamisch en succesvol bedrijf als Minivalve, waar jij in alle opzichten kunt meegroeien.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze functie maak je deel uit van onze wereldwijde organisatie. Je verzorgt de internationale zendingen van Oldenzaal naar landen in Europa, Amerika en Azië en je begeleidt binnenkomende zendingen vanuit klanten en leveranciers. Je bent de spil in ons logistieke systeem. Bij alles wat je doet, heb je één hoofddoel voor ogen: perfecte klanttevredenheid.


Minivalve is een innovatieve en lerende organisatie. Dat komt ook sterk naar voren in deze functie. Jij draagt er actief toe bij dat wij onze manier van werken continu blijven verbeteren.

Functievereisten

  • MBO-opleiding, bij voorkeur opleiding Logistiek en/of Douanezaken
  • Gevoel voor detail, affiniteit met techniek, accuraat en bestand tegen stress
  • Gemakkelijk communiceren in meerdere talen

Bedrijfsprofiel Minivalve International B.V.

Minivalve is een dynamische onderneming met inmiddels 120 medewerkers. In Oldenzaal maken we precisieklepjes in siliconen voor met name medische toepassingen in een cleanroom omgeving. Wij leveren onze producten over de hele wereld, aan gerenommeerde afnemers in de medische technologiesector, automobiel industrie en consumenten goederen.


Wij zijn wereldwijd marktleider in onze sector. Precisie, kwaliteit en klantentevredenheid staan dan ook bovenaan.


De kwaliteit van onze werknemers is de belangrijkste reden dat klanten bij ons komen en jarenlang blijven.  Samen maken we het verschil.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Minivalve. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie