Shipping & Logistic Specialist (MBO)

MiniValve zoekt een collega Shipping & Logistic Specialist (MBO) in Oldenzaal.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

In deze functie maak je deel uit van de wereldwijde organisatie. Je verzorgt de internationale zendingen van Oldenzaal naar landen in Europa, Amerika en Azië en je begeleidt binnenkomende zendingen vanuit klanten en leveranciers. Je bent de spil in hun logistieke systeem. Bij alles wat je doet, heb je één hoofddoel voor ogen: perfecte klanttevredenheid.

MiniValve is een innovatieve en lerende organisatie. Dat komt ook sterk naar voren in deze functie. Jij draagt er actief toe bij dat zij hun manier van werken continu blijven verbeteren.

Functievereisten

Een unieke kans:

Heb jij een MBO-opleiding, bij voorkeur opleiding Logistiek en/of Douanezaken? Gevoel voor detail, affiniteit met techniek, accuraat en ben je bestand tegen stress? Communiceer je gemakkelijk in meerdere talen? Dan is dit voor jou een unieke kans om al die eigenschappen te benutten in een functie waar ze optimaal uit de verf komen. Bij een dynamisch en succesvol bedrijf waar jij in alle opzichten kunt meegroeien.

Wat wordt er verder van jou gevraagd?

Voor alle jobs is nadrukkelijk een grote affiniteit met nauwkeurige  productiemiddelen noodzakelijk. Je kunt je goed op je job concentreren en hebt aandacht voor detail. Hun producten zijn vaak maar een paar millimeter groot.

Als je (nog)niet de juiste kwalificaties hebt maar je hebt wel de juiste ambities, dan kijken ze graag samen met jou naar de opleidingsmogelijkheden.

Aanbod

Wat kun je bij miniValve verwachten?

Ze maken klepjes voor o.a. voor nierdialyses en hartoperaties, maar ook voor het comfortsysteem van Audi en de batterij van Tesla. Productie op het hoogste niveau. Precisie en kwaliteit staan centraal.

Ben je ook op zoek naar:

  • Een uitdagende baan met een goede toekomst ?
  • Bij een Hightech onderneming die kritische componenten maakt voor o.a. de duurzame- en medische sector?
  • Werken in een clean room werkomgeving ?
  • Leuke collega’s ?
  • een moderne professionele werksfeer?
  • Bij een slagvaardig Twents familiebedrijf met korte lijnen en met aandacht is voor de menselijke maat?

Hun arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed waaronder een uitstekend salaris, uitstekende pensioenvoorziening, natuurlijk reiskosten vergoeding en een zeer interessante winstdeling.

Dit wordt jou bij miniValve allemaal aangeboden!

Bedrijfsprofiel Minivalve International B.V.

MiniValve is een dynamische onderneming met inmiddels 120 medewerkers. In Oldenzaal maken ze precisieklepjes in siliconen voor met name medische toepassingen in een cleanroom omgeving. Ze leveren hun producten over de hele wereld, aan gerenommeerde afnemers in de medische technologiesector, automobiel industrie en consumenten goederen.

Ze zijn wereldwijd marktleider in de sector. Precisie, kwaliteit en klantentevredenheid staan dan ook bovenaan.

De kwaliteit van de werknemers is de belangrijkste reden dat klanten bij hun komen en jarenlang blijven.  Samen maken ze het verschil.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van miniValve. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie