Lasser / Machinebankwerker

Ben jij een echte allesdoener, die zodra de vrachtwagen met lading zich meldt al op de heftruck zit om de vracht te lossen? Bekijk dan deze vacature van MHZ in Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je start met het gereed maken van het materiaal, dit doe je met veel precisie. Van zagen, afbramen, walsen en ponsen tot af en toe boren en tappen zorg jij dat alles op maat is. Vervolgens ga je vanaf een tekening alles samenstellen. Daarna is het tijd om alle onderdelen, gemaakt door jou en je collega’s, na te meten en te kijken of het klopt. Na jouw check up kun je beginnen met het aflassen en verder afwerken.


Je collega’s zijn altijd in de buurt. Het gevoel dat we het echt samen doen is groot. Evenals het meedenken in passende oplossingen om het soms net even anders aan te pakken en je zo met elkaar een mooi eindresultaat behaalt.

Functievereisten

Een echte allesdoener, die zodra de vrachtwagen met lading zich meldt al op de heftruck zit om de vracht te lossen. Je hebt je eigen project waarin je bij 0 begint en een complete machine maakt.


Wil jij dit? En heb je verder

  • MBO praktijkopleiding richting werktuigbouwkunde
  • Kennis van MIG/MAG-niveau 2/3
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om je zelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Bedrijfsprofiel MHZ

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MHZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Janninksweg 1
7496PT HENGEVELDE
+31(0)547 333305