Mechatronica Monteur

Ben jij een echte sleutelaar die van monteren een lach op het gezicht krijgt. In een nette productiehal met veel licht werk je samen met een team, dat hard met elkaar werkt maar ook hard met elkaar lacht. Geïnteresseerd? Bekijk deze vacature van MHZ in Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als er een machine klaar is dan is het tijd om te testen. Samen met een collega loop je alle onderdelen tot in de details na en check je of alles werkt op de juiste manier. Het geeft je een kick als de door jouw opgebouwde machine de deur uit gaat op naar de klant. Wauw, weer een mooi product dat goed is gelukt!

Functievereisten

Een echte sleutelaar die van monteren een lach op het gezicht krijgt. In een nette productiehal met veel licht werk je samen met een team, dat hard met elkaar werkt maar ook hard met elkaar lacht. Samen met je collega’s bouw je complete machines op van A tot Z. Vanaf een elektrisch schema ga je aan de slag met het leggen van kabels, de bedrading van componenten en het monteren van onderdelen. Het merendeel van de op te bouwen machine staat op papier maar aan het grijze gebied weet jij met jouw eigen inbreng een goede invulling te geven. Mechanisch, hydraulisch of elektrisch, jij zorgt door het juiste montagewerk dat de machine aan het einde van het liedje naar behoren functioneert.


Wil jij dit? En heb je verder

  • MBO praktijkopleiding richting elektrotechniek/werktuigbouwkunde
  • De goede wil om wanneer nodig op locatie bij de klant storingen op te lossen
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om je zelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Bedrijfsprofiel MHZ

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MHZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Janninksweg 1
7496PT HENGEVELDE
+31(0)547 333305