Domeinarchitect

Menzis is op zoek naar een Domeinarchitect. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je maakt de verbinding van strategische doelen en innovatie naar tactische planning. Je werkt samen met de bedrijfsarchitecten aan de Enterprise Architectuur en vertaalt deze middels een domeinarchitectuur door richting de solution architects en de verschillende ontwikkelteams. Samen met de informatie adviseurs en informatieanalisten bepaal je de oplossingsrichtingen die invulling geven aan de business wens; daarbij hou je het overkoepelende landschap en de bijbehorende zaken als security, privacy en compliance goed in het oog. Daarnaast ben je iemand die zowel op inhoud als op persoonlijkheid op verschillende niveaus weet te overtuigen en hierbij het gezamenlijk belang boven het eigen- of afdelingsbelang weet te plaatsen. Je maakt inzichtelijk wat de impact van wijzigingen zijn op alle lagen binnen de architectuur en biedt daarmee richting en sturing van de te kiezen route. Uiteraard heb je hierbij een ruime en diepe blik op de ontwikkelingen op verschillende IT vlakken en zorg je er voor dat Menzis op de juiste manier mee beweegt.

Functievereisten

  • Als domeinarchitect heb jij een zelfstandige, proactieve en positief-kritische houding. Je bent een bruggenbouwer met een goed gevoel voor humor en met een gezond relativeringsvermogen. Je bent analytisch, werkt gestructureerd en hebt een agile mindset. Daarnaast heb je:
  • een afgeronde, relevante HBO-/WO opleiding (bijv. Informatica, Bedrijfskundige Informatica of een andere IT gerelateerde opleiding). een constante drive om de status quo te verbeteren, te leren en nieuwe dingen te ontdekken.
  • kennis en ervaring met het opstellen van architecturen, kennis van architectuur raamwerken en modelleringstechnieken (archimate 3.1).
  • ruime kennis van en inzicht in IT processen (ITIL, software ontwikkeling, etc.) en ondersteunende tooling daarbij. 
  • affiniteit met Cloud technologieën.

Aanbod

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Samenwerking, flexibiliteit en leefkracht vinden we belangrijk. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Menzis faciliteert verschillende mogelijkheden om je leefkracht te versterken. Zo hebben we het gezondheidsprogramma SamenGezond, in een omgeving die speciaal voor medewerkers is ontwikkeld. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een aantal geselecteerde fitnesscentra en kennen we een mooie sabbaticalregeling. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.726,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Bedrijfsprofiel Menzis

Informatievoorziening (IV) bij Menzis heeft drie overall verantwoordelijkheden:

  • een betrouwbare leverancier van informatievoorzieningsdiensten en -systemen.
  • businesspartner voor de verschillende clusters binnen Menzis.
  • aanjager van innovaties.


Het doel van de afdeling IV Solutions is passende en betrouwbare IV diensten realiseren die bijdragen aan de beste klantoplossing voor Menzis. Om dat te bereiken, wordt gewerkt met Agile teams waarvoor IV Solutions medewerkers uit diverse disciplines samenbrengt: domeinarchitectuur, platformspecialisten, informatieanalyse, projectmanagement, beheerders, developers, scrummasters, agile coaching en releasemanagement. De afdeling IV Solutions bestaat uit de teams: Shared Service, General Applications, Backoffice, Online, CRM en Zorgkantoor.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Menzis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Ruyterlaan 25
7511 JH ENSCHEDE
088 222 40 00