Allround servicemedewerker

Menzis is op zoek naar een Allround servicemedewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als allround servicemedewerker ben je hét aanspreekpunt en luisterend oor voor onze klanten van de merken Menzis, Anderzorg, HEMA en VinkVink. Je adviseert en informeert klanten bij zorgvragen en vragen over de polis. We streven ernaar dat je de klant zoveel mogelijk direct helpt en wanneer nodig verbind je de klant door naar de expertafdeling. Naast telefonisch klantcontact, nemen klanten steeds vaker contact met ons op via chat. Waar mogelijk wijs je de klant op digitale selfservice, zoals de app en Mijn Menzis. Als de situatie erom vraagt om buiten de gebaande paden te lopen, dan gebruik je jouw gezond verstand om tot een menselijke oplossing te komen. Alle contacten registreer je in ons CRM-systeem. Je werkt in teamverband, vindt collegialiteit belangrijk en draagt samen met je collega’s bij aan de teamdoelstellingen en het realiseren van je eigen resultaatafspraken.

Functievereisten

  • MBO+ werk- en denkniveau.
  • een diploma Wft Zorgverzekeringen of je bent bereid deze te behalen.
  • ervaring met klantcontact is een pre.
  • je communiceert helder in woord en geschrift.
  • een hoge mate van zelfwerkzaamheid.

Aanbod

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 6 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 2.779,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Bedrijfsprofiel Menzis

De afdeling Service is onderdeel van het cluster Klant & Operations en verzorgt de contacten met de klant. De nieuwe mogelijkheden in klantcontact en automatisering volgen elkaar snel op. Daarom zijn we gestart met een veranderproces waarin we meerdere stappen nemen richting ons doel om de beste dienstverlening aan onze klanten te bieden. Relevante ontwikkelingen zijn:

  • meer selfservice: de klant draait aan de knoppen.
  • digitaal is de standaard, maar met het schaarse klantcontact dat nog plaatsvindt kunnen we het verschil maken.
  • verdere automatisering van processen (afname van eenvoudige, repeterende handmatige werkzaamheden).
  • personalisatie van service, op basis van klantbeeld en data.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Menzis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Ruyterlaan 25
7511 JH ENSCHEDE
088 222 40 00