Leerling Recovery Verpleegkundige

MST is op zoek naar een Leerling Recovery Verpleegkundige

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
26-5-2024
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Recovery verpleegkundige heb je een unieke baan waarin je afwisselend werkzaam bent binnen de afdeling. Je verricht o.a. zelfstandig diverse (complexe) verpleegtechnische handelingen en tevens diverse taken op de Holding. De ene dag werk je op de Holding waar je patiënten fysiek en mentaal voorbereidt op hun ingreep. De andere dag bewaak en ondersteun je de vitale functies van een instabiele patiënt op de PACU na een (hoog complexe) ingreep en/of houd jij op de Recovery patiënten na hun ingreep nauwlettend in de gaten en grijp je vroegtijdig in bij eventuele complicaties.

Kortom, elke dag is anders.

Functievereisten

  • Afgeronde opleiding tot HBO-verpleegkundige, MBO-verpleegkundige of inservice A verpleegkundige met een geldige BIG registratie;
  • 2 jaar werkervaring als verpleegkundige is een pré, bij voorkeur met chirurgische ervaring;
  • stressbestendigheid;
  • bereidheid tot het draaien van avond-, nacht en weekenddiensten.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: Een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vast dienstverband. Wanneer je beschikt over een arbeidsovereenkomst met MST voor onbepaalde tijd, behoud je dit.

Ingangsdatum: 1 september 2024. Het theoretische gedeelte van de opleiding start in oktober 2024 bij CIVO opleider te Hengelo en duurt ruim een jaar.

Arbeidstijd: minimaal 32 uur per week

Salaris: Volgens cao ziekenhuizen FWG 50 ( € 3.199,- tot €4.540,- bij 36-urige werkweek) tijdens opleiding en FWG 55 ( € 3.606,- tot €5.084,- bij 36-urige werkweek) na diplomering


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers fit en vitaal blijven in werk- en privésituaties bieden wij inspiratie en ondersteuning via de portal www.mstvitaal.nl. MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft ernaar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De afdeling is een innovatieve afdeling waarin het faciliteren van alle pre- en postoperatieve zorg de hoogste prioriteit heeft, er wordt hier 24/7 uur zorg geleverd aan patiënten. Het Algemene OK-complex beschikt over 10 OK’s en 1 Hybride OK. De Holding beschikt over 11 bedden en de Recovery over 18 bedden en 2 PACU (Post Anaesthesia Care Unit) bedden.

Ons team bestaat uit gedreven collega’s, wij staan voor een open en directe communicatie met de nodige humor en werkplezier. Als Recovery verpleegkundige werk je nauw samen met de specialisten die werkzaam zijn op het operatiecomplex. Te denken valt aan Anesthesie, Chirurgie en alle snijdende specialismen. Uiteraard vindt er een intercollegiale samenwerking plaats met anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en verpleegkundigen van diverse afdelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000