Traineeship ANIOS Cardiologie

MST is op zoek naar een trainee cardiologie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
28-4-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Functieomschrijving

Wat kun je van ons verwachten?


Als trainee cardiologie volg je een vaststaand programma waarbij je de vaardigheden van een kliniekdokter ontwikkelt, kennis uitbreidt en kennismaakt met alle aandachtsgebieden van de cardiologie. Onder mentorschap van meer ervaren collega’s (ANIOS en AIOS), en dat alles zonder avond- en nachtdiensten!


Wanneer we aan elkaars verwachtingen voldoen bestaat de mogelijkheid om het traineeship om te zetten in een ANIOS-plek, met ook de mogelijkheid tot een volledige opleiding (AIOS-plek).

Functievereisten

Jij


  • hebt je opleiding geneeskunde afgerond en hebt nog niet als ANIOS gewerkt.
  • bent enthousiast en hebt interesse in de cardiologie.

Aanbod

Wij bieden


  • een programma voor 6 maanden waarbij een veilige leeromgeving centraal staat, zonder avond- en nachtdiensten.
  • ruimte om kennis te maken met alle aandachtsgebieden van de cardiologie en tevens kennis nemen van de cardiochirurgie.
  • goede doorgroeimogelijkheden, waaronder een evaluatiemoment na 3 maanden waarbij er een mogelijkheid is tot het doorstromen naar een ANIOS positie.
  • salariëring en vergoeding reiskosten volgens CAO Ziekenhuizen; FWG 65
  • contracturen in overleg (0.8-1.0fte).

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving


Van interventie (dotteren, hartkatheterisatie) tot elektrofysiologie (ablaties, ICDs en pacemakers), van (non-)invasieve beeldvorming tot hartfalen. Dit is je kans om met alle facetten van dit mooie vak kennis te maken, en daarnaast in een veilige omgeving te leren dokter zijn. En dat in een modern nieuw ziekenhuis in het midden van Enschede!


De afdeling cardiologie binnen Thoraxcentrum Twente werkt met enthousiaste mensen die allen streven naar Top Cardiologische zorg in nauwe samenwerking met onze hartchirurgen. Daarnaast is er ook veel ruimte voor wetenschappelijk onderzoek. MST heeft daarin een goede samenwerking met de Universiteit Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000