Leerling Monteur (BBL)

MST is op zoek naar een Leerling Monteur (BBL)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
29-2-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Omdat wij als geen ander begrijpen dat het moeilijk is om op jonge leeftijd voor een bepaalde richting te kiezen willen we jou helpen met het maken van die keuze! Daarom hebben Croonwolter&dros en Medisch Spectrum Twente (MST) deze samenwerking opgezet. Jij kan dus bij ons gezamenlijk een BBL opleiding werktuigbouwkunde / elektrotechniek volgen.


Gedurende jouw opleiding ga je naar school én werk je (onder begeleiding van jouw toegewezen begeleidend vakman) aan de verschillende installaties van het MST. In het eerste jaar loop je mee bij Croonwolter&dros als installateur en bij MST aan de opdrachtgeverskant, hoe uniek is dat! Dit stemmen we voorafgaand aan jouw dienstverband bij Croonwolter&dros af met jou (en eventueel jouw ouders).


Na het eerste schooljaar gaan we overleggen waar jij jouw toekomst ziet! Je hebt immers op verschillende afdelingen meegelopen en bent nu in staat je verder te specialiseren binnen het vakgebied waar jij jezelf goed bij voelt

Functievereisten

Je bent representatief, klantvriendelijk en innovatief. Je komt namelijk dagelijks over de vloer bij het MST en haar patiënten. Dit vraagt net even dat stapje extra zodat de zorgmedewerkers ongestoord hun reguliere werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren. Daarnaast ga je ook in gesprek met het MST om hun wensen te vertalen naar goede en begrijpelijke technische oplossingen. Omdat je in een bestaande omgeving werkt, vraagt dit ook om creativiteit in het vinden van oplossingen.


Verder vragen we van jou;


  • Minimaal een afgeronde VMBO opleiding.
  • Affiniteit met werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
  • Een VCA-diploma (heb je deze niet? Geen probleem dan zorgen wij dat jij deze kunt behalen).

Aanbod

Naast het feit dat we veel plezier met elkaar hebben op de werkvloer, werken we ook aan hele mooie projecten en willen we iedere dag beter worden. Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris, een leer-/werkovereenkomst voor de duur van de opleiding én uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard nemen wij de kosten voor de opleiding voor onze rekening, het enige wat we daarvoor terugvragen is de nodige motivatie en doorzettingskracht om jouw opleiding daadwerkelijk af te ronden.


Croonwolter&dros is onderdeel van TBI, één van de grootste ondernemingen in de techniek, bouw en infra in Nederland met als enig aandeelhouder de Stichting TBI. Deze stichting heeft het ondersteunen en bevorderen van scholing en educatie als één van de primaire doelstellingen.


Heb je jouw opleiding succesvol afgerond? Dan ligt er voor jou een contract klaar om als vakvolwassen monteur in dienst te treden!

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De afdeling ‘Maintenance’ is verantwoordelijk voor de uitvoering van de beheer- en onderhoudscontracten bij onze klanten. Hier komen ook verschillende projecten uit voort, voornamelijk voor het vervangen, verduurzamen en optimaliseren van bestaande installaties.


Vanuit de vestiging Enschede zorgen we er samen voor dat onze klanten op een duurzame manier gebruik kunnen maken van hun gebouwen in diverse sectoren. Denk hierbij aan ziekenhuizen, gemeentes, scholen, universiteiten, commercieel vastgoed, zorginstellingen etc.

Croonwolter&dros is 50 jaar gevestigd in Enschede, waarvan 20 jaar in onze vestiging aan de Josink Maatweg 47. De vestiging bestaat uit een utiliteit- en industrieafdeling. De sfeer op de vestiging is informeel en er zijn korte lijntjes. We bedienen de regio Noordoost, grofweg richten we ons op werkzaamheden binnen een uur reisafstand van onze vestiging. Elke vrijdagmiddag luiden we het weekend samen in met een hapje en een drankje!


OVER CROONWOLTER&DROS

Bij Croonwolter&dros omarmen we het motto ‘Intelligentie door Technologie’. Met onze intelligente technologische oplossingen op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering- en informatisering dragen we actief bij aan het duurzaam presteren van klanten.


Onze expertise in intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen verbetert processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken. Met trots kunnen we zeggen dat we op veel gebieden voorop lopen en in de volgende markten actief zijn: Commercieel vastgoed, Datacenters, Energie, Food en fijnchemie, Gezondheidszorg, Infrastructuur, Leisure, Onderwijs, Petrochemie, Publieke Sector, Utilitaire woningbouw en Water.

Maar om onze koppositie te behouden, blijven we investeren in ontwikkeling en verbetering. We nodigen jou uit om hieraan mee te werken. Samen met jou willen we bij Croonwolter&dros het meest succesvolle en marktgerichte techniekbedrijf van Nederland zijn. Samen streven naar topprestaties, spelen om het kampioenschap! Jij bent net als wij gebouwd voor de Champions League. We waarderen een proactieve en gedreven instelling in onze medewerkers en zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot ons gezamenlijke succes.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000