Jurist

MST is op zoek naar een Jurist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden van de juridische afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.


Wil jij jouw juridische expertise inzetten voor de Raad van Bestuur, de medisch specialisten en de verschillende afdelingen van ons ziekenhuis? Lees dan verder om te ontdekken hoe jij als jurist gezondheidszorg kunt bijdragen aan het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van MST.


Deze werving starten wij op in samenwerking met Curegie. Onderstaande tekst is doorgeplaatst van hun website.


Functievereisten

Als Jurist gezondheidszorg in Enschede wil je een langdurige verbinding aangaan en meebouwen aan de zorg van de toekomst bij Medisch Spectrum Twente.

Hierin herken jij jezelf:


 • Je hebt een afgeronde opleiding Nederlands Recht en kennis van en ervaring met het gezondheidsrecht;
 • Je hebt ervaring in de advocatuur en/of aantoonbare ervaring als juridisch adviseur binnen een grote (complexe) zorgorganisatie;
 • Je bent een praktisch ingestelde teamspeler die graag zelfstandig werkt. Je weet je werkzaamheden goed te prioriteren;
 • Als ervaren jurist heb je een scherp ontwikkeld analytisch denkvermogen en
 • je kunt ook onder tijdsdruk adviseren;
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt een oplossingsgerichte mentaliteit, zonder daarbij de juridische beoordeling uit het oog te verliezen.

Aanbod

 • Een uitdagende zelfstandige functie voor 24 – 32 uur per week bij een topklinisch ziekenhuis in het Santeon netwerk;
 • Salaris conform FWG 65 CAO Ziekenhuizen met een maximum van € 6.396,- per maand, (op basis van    36 uur);
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering, beide ter hoogte van een volledig maandsalaris;
 • Samenwerking met bevlogen professionals binnen jouw team, binnen het ziekenhuis, in de zorgketen en in het Santeon netwerk;
 • We investeren graag in jouw ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid;
 • MST in Enschede is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is je verbinden aan een van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3900 collega's werken wij aan het verbeteren van de zorg door wetenschap en innovatie.


Elke dag zetten wij ons in voor de patiënten; voor een prettige en stimulerende werkomgeving waarin iedereen telt én voor het behoud van de beste zorg in Twente.

De Bestuursdienst is een stafafdeling van de Raad van Bestuur waarin o.a. het secretariaat Raad van Bestuur, Bureau Medezeggenschap, Projectenbureau en Bureau Juridische Zaken zijn ondergebracht.

Bij het Bureau Juridische zaken werk je als Jurist gezondheidszorg samen met een Juridisch medewerker en 4 gedreven collega adviseurs. De Ziekenhuisjurist (hoofd juridische zaken), de Information Security Officer (ISO), de Functionaris Gegevensbescherming (FG) en de Privacy Officer (PO).

In het team van zelfstandig werkende adviseurs staan collegialiteit, ambitie en daadkracht centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000