Neuroloog

Het Neurocentrum van het Medisch Spectrum Twente zoekt een Neuroloog met Vasculaire expertise. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
1-10-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een gedreven teamspeler die ons team komt versterken. Zowel op medisch inhoudelijk gebied, wetenschappelijk gebied en organisatorisch vlak zijn er veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Het Neurocentrum biedt de volledige A-opleiding, waarbij de A(N)IOS 24×7 voorwacht hebben. Onderwijs, innovatie en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Kandidaten die binnenkort de opleiding afronden worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren.

Aanbod

We bieden een uitzonderlijke vergoeding wegens de AMS plus regeling. Voor starters is er een directe instroom in schaal vier.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De vakgroep

De vakgroep neurologie bestaat uit twaalf neurologen. We vormen een hecht team met aandacht voor elkaar. We lunchen gezamenlijk, overleggen laagdrempelig en ondersteunen elkaar waar nodig. Buiten het werk ondernemen we regelmatig leuke dingen zoals de jaarlijkse ski-reis, een maandelijkse borrel en een jaarlijks vakgroepdiner. Voor de fanatieke collega wordt er regelmatig gefietst in het mooie Twente.


Vasculaire Neurologie

Zowel MST-breed als binnen het Neurocentrum is de vasculaire neurologie een speerpunt. Alle aspecten van de vasculaire zorg komen aan bod. We hebben een gespecialiseerde stroke unit (11 bedden) met speciaal opgeleide stroke verpleegkundigen. We leveren CVA nazorg en 24/7 TIA service, waarbij we ondersteund worden door een verpleegkundig specialist, physician assistent en twee CVA verpleegkundigen. Het MST vervult als IAT-centrum een belangrijke regiofunctie. Er is een nauwe samenwerking met de omliggende ziekenhuizen, ambulancedienst en huisartsen. Er vindt frequent en laagdrempelig overleg plaats met de interventieradiologen en vaatchirurgen. Mede dankzij deze goede samenwerking is onze IAT-zorg erkend als topklinisch expertisecentrum. Wetenschappelijk onderzoek en innovatie zien we als belangrijk onderdeel van de vasculaire zorg. We nemen actief deel aan landelijke trials en daarnaast is er ruimte voor eigen onderzoek. Er zijn korte lijnen met de Universiteit Twente. Ons vasculaire team wordt hierbij ook ondersteund door een research verpleegkundige.


Het Neurocentrum van het Medisch Spectrum Twente

Het Medisch Spectrum Twente is een innovatief en modern topklinisch ziekenhuis. Vrijwel alle zorg wordt door het MST geboden. De lijnen met collega specialisten zijn kort. Sinds enkele jaren werken de neurologen en de zes neurochirurgen samen in het Neurocentrum. Deze nauwe samenwerking heeft als doel het verbeteren van de zorg met de patiënt centraal. Naast de IAT-zorg vervult het MST ook als bovenregionaal traumacentrum een belangrijke regiofunctie.


Wonen in Twente

Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Enschede is naast een levendige studentenstad ook de groenste stad van Nederland. Door de prachtige natuur is woongenot verzekerd. MST@Work biedt met haar partnerprogramma diverse mogelijkheden om te helpen bij het vinden van de juiste contacten als het gaat om woonruimte, kinderopvang of een baan voor partners.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000