Coördinator Flex

Ben jij als intercedent toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gloednieuwe functie binnen Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar 2 collega’s voor het opzetten en beheren van onze interne flexpool Coördinator Flex

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-9-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Effectief en efficiënt bezig zijn met de inzet van flexibel personeel door vraag en aanbod samen te brengen. Dat is waar jij dagelijks voor staat! Als Coördinator Flex help je mee aan het verder opbouwen van MST-Flex en het verbeteren van de kwaliteit van onze flex-verpleegkundigen. Met de gedachte dat elk probleem een mogelijkheid biedt voor het vinden van een oplossing, ben jij in staat om knelpunten te signaleren en positief om te buigen naar een succesvolle verbetering. Daarbij worden eigen initiatief en out-of-the-box ideeën gestimuleerd, alles om de afdeling tot een succes te maken. Je krijgt daarbij ondersteuning van jouw leidinggevende, jouw collega afdelingsmanager Opnameplanning en Beddenregie. Met elkaar zorg je dat MST-flex een stabiele basis krijgt in de organisatie en niet meer weg te denken is.


Samen met jouw collega, Coördinator Flex, ben je verantwoordelijk voor de inzet van de flexpool voor de verpleegkundige afdelingen binnen MST. Als Coördinator Flex geef jij functioneel leiding aan alle Flex-verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor het op- en afschalen van de flexpool, je voert coachingsgesprekken met alle medewerkers van de flexpool en bent verantwoordelijk voor hun uren- en contractbeheer. Jij hebt een overkoepelende rol en weet precies wat er aan de hand is bij jouw flexmedewerkers. Je bent de spin in het web en bent op de hoogte van wat er speelt op de afdelingen door je nauwe contact met de afdelingsmanagers. Zo probeer je elke keer weer de match tussen flexmedewerker en afdeling te maken.

Functievereisten

Door jouw manier van werken en jouw coachingscompetenties weet je mensen te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden. Je krijgt energie van complexe zaken samen te brengen en weet dit op een tactische manier over te brengen. Je denkt in kansen, bent assertief en bezit een flinke dosis overtuigingskracht; binnen deze functie heb je dit wèl nodig om weerstanden te overwinnen en tegengestelde belangen te overbruggen.


Daarnaast beschik je ook nog over:


  • een relevante afgeronde HBO-opleiding in de richting van HR, Bedrijfskunde of Toerisme Facilitair Management;
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring is een vereiste, werkervaring in het ziekenhuis is een pré;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving arbeidsrecht/CAO Ziekenhuis;
  • ervaring in de aansturing van een flexpool of team.

Aanbod

MST vindt het belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw kennis en ervaring in te zetten, hierbij word je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden jou dus uitstekende opleidingsmogelijkheden om jouw carrière vooruit te helpen.


Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd

Arbeidstijd: 28 – 36 uur per week

Salaris: volgens cao-ziekenhuizen FWG 55 (maximaal €4.611 ,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen. MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling MST-Flex is de nieuwste afdeling binnen MST en maakt onderdeel uit van de stafafdeling Ketencapaciteit. MST-Flex is het flexbureau binnen MST en gericht op het inspelen van de behoefte aan flexibele inzet van medewerkers. Binnen de pool werken uitsluitend verpleegkundigen, zij worden ingezet op de vraag vanuit de verschillende verpleegafdelingen. Dit kan een langdurige inzet betekenen voor bijvoorbeeld de opvang van een zwangerschapsverlof, maar ook kortdurend door de inzet van een flex-verpleegkundige op piek/ziek.


Samen met de Afdelingsmanager Flex, jij, als Coördinator Flex en alle verpleegkundigen van de Flexpool, vorm jij MST-flex.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000