Chef de Clinique Longgeneeskunde

Het Medisch Spectrum Twente zoekt een Chef de Clinique Longgeneeskunde. Zie jij jezelf in deze functie? Lees dan de onderstaande vacature 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
10-9-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste longarts die het vak in de volle breedte kan uitoefenen, waarbij ruimte is voor verdere ontwikkeling van een eigen aandachtsgebied. De werkzaamheden zullen bestaan uit polikliniek, supervisie van de afdeling/SEH en behandelkamer (eventueel EBUS/EUS). Het doen van diensten is bespreekbaar.

Functievereisten

Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, waarbij werken in teamverband en samenwerking met andere disciplines essentieel is. Je hebt affiniteit met het opleiden van arts-assistenten en co-assistenten. Ook als je binnenkort de opleiding afrondt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Medisch Spectrum Twente (MST) is een groot STZ ziekenhuis en maakt deel uit van de Santeon groep. Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. MST levert het basiszorg èn specialistische medische zorg.


De afdeling

De afdeling Longgeneeskunde/maatschap bestaat uit  8 longartsen en een longfysioloog en heeft een volledige opleiding. Daarnaast bestaat het team uit een technische geneeskundige, meerdere PA/VS en longverpleegkundigen.  Binnen de maatschap  bestaan er aandachtsgebieden voor oncologie, obstructieve longziekten (COPD en ernstig astma), slaap en interstitiële longziekten. Er is intensieve samenwerking met de Universiteit Twente (opleiding Technische Geneeskunde) en regionale samenwerking met de Ziekenhuisgroep Twente en het Koningin Beatrix Streekziekenhuis. Binnen de aandachtsgebieden vindt onderzoek plaats vanuit een eigen onderzoeksbureau.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000