Junior Onderzoeker

Ga jij je bij ons ontwikkelen op het gebied van biomechanische simulaties en 3D technieken? Pak jij de kans om ervaring op te doen met het opzetten en uitvoeren van onderzoeken binnen, en in samenwerking met, zowel ZGT, MST als de Universiteit Twente? Voor de opzet en uitvoering van onderzoeken binnen ZGT en MST op het gebied van de diabetische en artrotische voetzijn wij op zoek naar een Junior-onderzoeker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
9-7-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je helpt bij het uitvoeren van verschillende onderzoeken op het gebied van de diabetische en artrotische voet. Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), Medisch Spectrum Twente (MST) en de Universiteit Twente (UT) hebben binnen deze onderzoeken elk hun eigen rol en medisch specialistische focus. Je werkt samen met medisch specialisten, technisch geneeskundigen en onderzoekers van ZGT, MST en UT (Vakgroepen: BE & BMPI). Je hoofdaanstelling is bij ZGT en daarnaast word je één dag in de week aangesteld bij MST binnen het medisch 3D-lab.


ZGT biedt topklinische zorg voor de diabetische voet en verricht veel wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. MST biedt topklinische zorg op het gebied van de artrotische en neuromusculaire voet. Daarnaast beschikt MST over een medisch 3D-lab dat zich onder andere richt op de implementatie van wetenschappelijk onderzoek naar de toegevoegde waarde van (virtuele) chirurgische planning.


Je werkt samen met andere onderzoekers aan het ontwikkelen van een digitaal Twents voetmodel. Met dit model willen we preoperatief reconstructies simuleren om zo de chirurg te ondersteunen met een (virtueel) chirurgisch plan. Samen met andere onderzoekers kijk je hoe dit model kan worden gemaakt en welke beeldvormende technieken en metingen hiervoor nodig zijn. Deze handelingen voer je zelfstandig uit.


Daarnaast sluit je aan bij een patiëntenstudie waarbij wordt gekeken naar het nut van Laser Speckle Contrast Imaging (LSCI) na revascularisatie. Hiermee willen we bepalen of en wanneer LSCI kan worden toegepast en welke manier deze techniek kan helpen bij het maken van klinische beslissingen. Bij deze studie includeer en begeleid je patiënten.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een diploma technische geneeskunde of biomedische technologie.
  • Je bent ondernemend en teamgericht en hebt bij voorkeur ervaring met beeldvormende technieken en 3D reconstructies/ simulaties, Eindige Elementen Methode of Rigid Body Simulations.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met patiëntenzorg.
  • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen op het gebied van biomechanische simulaties en 3D technieken.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • en arbeidsovereenkomst van 18 maanden voor 36 uur per week.
  • FWG 55 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.270,= (55-0) en maximaal € 4.661,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000