Verpleegkundig specialist (in opleiding)

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een kandidaat voor de functie Verpleegkundig specialist (in opleiding). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
4-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De verpleegkundige specialist functioneert in het overgangsgebied tussen cure en care bij patiënten met urologische aandoeningen. Het is de bedoeling dat je werkzaam bent op de polikliniek en de kliniek. Op de polikliniek wordt met name gewerkt met zorgpaden. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en de zorgbehoefte kunnen we in gezamenlijk overleg vaststellen welke zorgpaden onder je aandachtsgebied komen te vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zorgpad hematurie, verdenking prostaatkanker of nierstenen. In de kliniek draag je zorg voor de opgenomen urologische patiënten en de consulten. Goede communicatieve eigenschappen en een scherpe klinische blik strekken derhalve tot aanbeveling.


Als verpleegkundig specialist urologie ben je, samen met de reeds zittende verpleegkundig specialisten, ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, coördineren en uitvoeren van de urologische zorg in samenwerking met betrokken disciplines zowel intra- als extramuraal, met als doel het optimaliseren van de kwaliteit van zorg voor de urologische patiënt.

Functievereisten

  • Afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist of physician assistant;

OF

  • Ervaren verpleegkundigen in het bezit van een HBO-V diploma komen in aanmerking voor de opleiding

Daarnaast vragen we:

  • minimaal 2 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige;
  • affiniteit met het specialisme urologie;
  • zelfstandigheid, communicatief sterk
  • analytisch denkvermogen;
  • in staat om innovaties te ontwikkelen en te implementeren.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen MST behouden dit.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 32-36 uur per week

Salaris: FWG 60

CAO: Ziekenhuizen


Voor de opleiding geldt:

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen MST behouden dit.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 32-36 uur per week

Salaris: FWG 55 gedurende de opleiding. Na afronden van de opleiding FWG 60

CAO: Ziekenhuizen


MST biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, opbouw van PLB-uren en korting op (zorg)verzekeringen en sportschoolabonnementen. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid om onze medewerkers fit en vitaal te houden.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen met een traumacentrum en een uiterst modern OK-complex. In MST kan iedereen terecht voor alle zorg. Als medewerker van MST draag jij bij aan de zorg van de toekomst. Om de gezondheidszorg in de regio Twente te bevorderen werken we nauw samen met regionale zorgpartners, leiden we nieuwe zorgprofessionals op en verrichten we wetenschappelijk onderzoek. Goede zorg voor onze patiënt begint bij goede zorg voor onze medewerkers. Wij investeren in onze professionals door onder meer het bieden van een veilige en inspirerende werkomgeving waarin scholing en ontwikkeling centraal staan. Wij streven naar een cultuur waarin we gemotiveerd zijn om van en met elkaar te leren.


De afdeling

De RVE Urologie is een specialisme dat volop in ontwikkeling is en veel ruimte biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden een leuke en leerzame werkomgeving. Binnen MST zijn zes urologen en twee verpleegkundige specialisten werkzaam die laagdrempelig en heel goed benaderbaar zijn. Er is een intensieve samenwerking met de urologen van ZGT. Het vak wordt in de volle breedte uitgevoerd. Op operatief gebied ligt naast algemene urologische ingrepen de nadruk op nierchirurgie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000