Verpleegkundig specialist hematologie (in opleiding)

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een kandidaat voor de functie Verpleegkundig specialist hematologie (in opleiding). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
11-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundig specialist Hematologie functioneer je in het overgangsgebied tussen care en cure. Je bent werkzaam op de beschouwende dagbehandeling, maar vervult ook een rol op de Hematologische Intensive Care (HIC). Je levert verpleegkundige en medische zorg en draagt bij aan het optimaliseren van de kwaliteit van de patiëntenzorg. Het ontwikkelen en implementeren van multidisciplinaire behandel- en zorgprotocollen en registratie van uitkomsten zijn daar onderdelen van. Je bent een bruggenbouwer, resultaatgericht en vasthoudend in het bereiken van doelen. Je houdt van ontwikkelingen en innovatie. Je ondersteunt en adviseert zorgverleners binnen en buiten het ziekenhuis met betrekking tot deze patiëntengroep. Ook participeer je in wetenschappelijk onderzoek en houd je je bezig met het geven van voorlichting en onderwijs.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een gediplomeerd verpleegkundig specialist of een verpleegkundige die de opleiding in de toekomst wil gaan volgen. Ervaring binnen de hematologie strekt tot aanbeveling. Je zoekt graag de verbinding met zowel de artsen als overige medewerkers. Je bent een bruggenbouwer, resultaatgericht en vasthoudend in het bereiken van doelen. Je houdt van ontwikkelingen en innovatie. Je werkt graag samen en bent vaardig met ICT.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van 1 jaar

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 32 tot 36 uur per week in overleg te bepalen

Salaris: FWG 60 (voor een gediplomeerde verpleegkundig specialist)

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ca 3800 collega’s werk je voor en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

 

De afdeling

De beschouwende dagbehandeling is een dynamische afdeling die patiënten ontvangt uit de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, reumatologie, neurologie, longgeneeskunde en maag/darm/leverziekten. De afdeling heeft 28 behandelplekken in Enschede en 6 behandelplekken in Oldenzaal. Er zijn ca 22 verpleegkundigen en 4 verpleegkundig specialisten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000