AIOS Cardiologie

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een kandidaat voor de functie AIOS Cardiologie. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
29-6-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wat kun je van ons verwachten:

  • een opleiding die staat, in een nieuw, innovatief Thorax Centrum Twente (TCT).
  • de mogelijkheid om tijdens je opleiding buitenland ervaring op te doen.
  • dat je aansluitend op je plek komt, waar dan ook.

De afdeling Cardiologie heeft een volledige opleidingsbevoegdheid Cardiologie (A-opleiding), met vier opleidingsplekken per jaar. Als jij de uitdaging met ons wilt aangaan en wij voldoen aan elkaars verwachtingen, dan garanderen wij op korte termijn een opleidingsplek.

Aanbod

Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een goed opleidingsklimaat.
  • Een modern nieuw ziekenhuis midden in het centrum van Enschede op 10 minuten loopafstand vanaf het station
  • Salariëring en vergoeding reiskosten volgens CAO ziekenhuizen afhankelijk van werkervaring.


Leven, wonen en werken in Twente

Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Er zijn veel interessante bedrijven en een universiteit gevestigd en het leven kenmerkt zich vooral door rust en ruimte. En natuurlijk is er de gezellige binnenstad van Enschede met z’n vele winkels en terrassen.

Moet je voor je baan verhuizen naar Twente? Wij helpen je! MST kent een aantrekkelijke verhuisregeling. Daarnaast zijn er ook voor partners diverse arbeidsmogelijkheden in de regio. MST@work biedt met haar partnerprogramma diverse mogelijkheden om te helpen bij het vinden van de juiste contacten als het gaat om woonruimte, kinderopvang of een baan voor partners. Informeer vrijblijvend via work@mst.nl.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.800 collega’s, waaronder 220 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis, het jongste en meest moderne ziekenhuis van Nederland.


De afdeling Cardiologie binnen Thoraxcentrum Twente werkt met enthousiaste mensen die allen streven naar Top Cardiologische zorg met de interventiecardiologie (o.a. PCI, TAVI, Mitraclip), elektrofysiologie (o.a.implantaties, EFO en diverse ablaties), non-invasieve beeldvorming en hartfalen als voornaamste aandachtsgebieden. Daarnaast wordt ook de Cardio-thoracale chirurgie op hoog niveau uitgevoerd. Naast de klinische zorg wordt ook veel tijd en aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. MST heeft daarin een goede samenwerking met de Universiteit Twente. Er heerst een veilig en prettig opleidingsklimaat voor zowel ANIOS als AIOS.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000