Leerling Recovery Verpleegkundige

Voor de Recovery van Medisch Spectrum Twente is MST op zoek naar een Leerling Recovery Verpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving


Voor de opleiding Recovery verpleegkundige die start in oktober 2023, zijn we op zoek naar twee verpleegkundigen die zich willen specialiseren tot Recovery verpleegkundige.


Als Recovery verpleegkundige heb je een unieke baan. De ene dag sta je op de Holding waar je patiënten fysiek en mentaal voorbereidt op hun ingreep. Een andere dag bewaak en ondersteun je de vitale functies van een instabiele patiënt op de PACU na een (hoog complexe) ingreep. Je voert zelfstandig diverse (complexe) verpleegtechnische handelingen uit en je houdt op de Recovery patiënten na hun ingreep nauwlettend in de gaten. Zo weet jij wanneer je vroegtijdig in moet grijpen bij eventuele complicaties. Kortom: jouw baan is afwisselend in taken én werkomgeving.

Functievereisten

Functie-eisen


  • Afgeronde opleiding tot HBO-V of A-verpleegkundige en BIG registratie;
  • 2 jaar werkervaring is een pré, bij voorkeur chirurgische ervaring;
  • collegiale en flexibele instelling;
  • stressbestendigheid;
  • bereidheid tot het draaien van avond-, nacht en weekenddiensten.

Aanbod

Wij bieden


Arbeidsovereenkomst: 

  • Een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vast dienstverband. Wanneer je beschikt over een arbeidsovereenkomst met MST voor onbepaalde tijd, behoud je dit.
  • Ingangsdatum: 1 September 2023. De opleiding start in oktober 2023 bij CIVO opleider te Hengelo en duurt ruim een jaar.
  • Arbeidstijd: minimaal 32 uur per week
  • Salaris: FWG 50 tijdens je opleiding en FWG 55 na diplomering
  • CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Organisatieomschijving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De afdeling is een innovatieve afdeling waarin het faciliteren van alle pre- en postoperatieve zorg de hoogste prioriteit heeft, er wordt hier 24/7 uur zorg geleverd aan patiënten. Het Algemene OK-complex beschikt over 10 OK’s en 1 Hybride OK. De Holding beschikt over 11 bedden en de Recovery over 18 bedden en 2 PACU (Post Anaesthesia Care Unit) bedden. Ons team bestaat uit personeel die onderling in evenwicht zijn, waarin ruimte is voor open en directe communicatie met de nodige humor. Als Recovery verpleegkundige werk je nauw samen met de specialisten die werkzaam zijn op het operatiecomplex. Te denken valt aan Anesthesie, Chirurgie en alle snijdende specialismen. Uiteraard vindt er een intercollegiale samenwerking plaats met anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en verpleegkundigen van diverse afdelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000