Afdelingsmanager Opleiding en Ontwikkeling

Medical School Twente, hét leerhuis van MST, is op zoek naar een coachende leidinggevende in de rol van Afdelingsmanager Opleiding en Ontwikkeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving


Als afdelingsmanager geef je leiding aan het team Opleiding & Ontwikkeling (ongeveer 25 mensen). Het volledige team bestaat uit opleidingsadviseurs, het Leerpleinteam, het ontwikkelteam, de trainers, bureau medische opleidingen en het stagebureau.


Je organiseert, coördineert en optimaliseert de werkprocessen. Je neemt deel aan afdelingsoverstijgende projecten, in- en externe werkgroepen en overlegvormen en weet hoe je draagvlak moet creëren. Je initieert en onderhoudt contacten met externe instanties en instellingen in het kader van informatieoverdracht en samenwerking (bijvoorbeeld overlegstructuren met opleidingsinstituten of samenwerkende ziekenhuizen in de regio).


Jij bent iemand die de vertaalslag weet te maken van de vraag uit het huis richting MedST en andersom. Jij geeft coachend leiderschap. Jij hebt een duidelijke visie en bent vasthoudend in het bereiken van doelen. Je behoudt het overzicht en overziet het proces.

Functievereisten

Functie-eisen


Om je rol goed te kunnen invullen, bezit je naast je ‘beide benen op de grond staan mentaliteit de volgende eigenschappen:


 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je weet je soepel te bewegen binnen een politiek-bestuurlijke omgeving;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je leiderschapsstijl is in essentie verbindend, maar je weet ook duidelijk kaders te stellen en te handhaven;
 • Je hebt, bij voorkeur, leidinggevende ervaring;
 • Je hebt, aantoonbaar, affiniteit met opleiden;
 • Je kent het zorglandschap.

Aanbod

Wij bieden


 • Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
 • Arbeidstijd: 36 uur per week
 • Salaris: FWG 60 (maximaal € 4.964 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. MST kent een 36-urige werkweek)
 • CAO: Ziekenhuizen


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen. MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Organisatieomschijving

MST is een groot opleidingsziekenhuis en maakt deel uit van de Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Binnen MST krijgen veel aankomende zorgprofessionals de gelegenheid om in de praktijk het vak te leren. Er heerst een klimaat waar goede patiëntenzorg, opleiding en onderzoek heel dicht bij elkaar liggen. Dagelijks creëren opleiders en werkbegeleiders de juiste plek om honderden artsen, verpleegkundigen en paramedici van de toekomst op te leiden in een veilige setting met oog voor kwaliteit van patiëntenzorg.


“Betrokken en bevlogen medewerkers” is een onderdeel wat bovenaan de strategische agenda staat. Naast het opleiden van nieuwe zorgprofessionals, besteedt MST ook veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling het bijscholen en van alle medewerkers binnen MST. Alles om klaar te zijn voor de zorg van morgen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000