Bestuurssecretaresse

Wegens het vertrek van één van MST hun collega’s is de Raad van Bestuur binnen Medisch Spectrum Twente op zoek naar een Bestuurssecretaresse. Zet jij jouw secretariële en ondersteunende talenten in zodat de bestuurders optimaal hun werk kunnen doen? Krijg jij daarnaast energie van een hectische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de bestuurssecretaresse die MST zoekt!


 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving


Als bestuurssecretaresse voor de Raad van Bestuur (RvB) voer je alle voorkomende secretariële en assisterende werkzaamheden uit ten behoeve van de leden van de RvB en de secretaris RvB.


Je bent pro-actief en zorgt voor een juiste en tijdige afhandeling van acties en afspraken in de agenda van de leden. Jij weet daarbij te prioriteren. Je notuleert, werkt uit en zorgt ervoor dat (digitale) vergaderstukken verwerkt en klaar staan. Je ontvangt bezoekers, beantwoordt het telefoon- en mailverkeer en ondersteunt bij de werkzaamheden rondom diverse commissies, verenigingen, stichtingen en projecten.

Verder zorg je voor het organiseren van allerlei soorten bijeenkomsten, reserveer je catering en de benodigde facilitaire voorzieningen en alles wat hier verder bij komt kijken.

Functievereisten

Functie-eisen


Je bent energiek, klantvriendelijk, positief en stressbestendig. Voor de Raad van Bestuur en de collega’s ben je een toegankelijke, hulpvaardige collega. Coördineren en organiseren zit in je bloed. Je werkt graag samen in het team maar weet ook goed focus te houden op jouw specifieke taken. Je hebt een voorbeeldfunctie, kunt goed met vertrouwelijke informatie omgaan en je hebt gevoel voor (politieke) verhoudingen.


Daarnaast beschik je over:

  • Een HBO-diploma Managementassistent, Officemanager of Directiesecretaresse;
  • Ruime werkervaring als (bestuurs- of directie)secretaresse of managementassistent binnen een grote organisatie;
  • Werkervaring binnen de zorgsector is een pré;
  • Je hebt gevorderde MS-Office vaardigheden.
  • Wij vragen niet van je om 24/7 klaar te staan, maar het kan zijn dat er in de avond overleggen gepland zijn, waarbij jouw ondersteuning wenselijk is. Flexibiliteit daarin vinden we daarom wel belangrijk.

Aanbod

Wij bieden


MST vindt het belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw kennis en ervaring in te zetten, hierbij wordt je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden jou dus uitstekende opleidingsmogelijkheden om jouw carrière vooruit te helpen. Daarnaast vind MST flexibiliteit belangrijk en is het mogelijk om hybride te werken, in deze functie heb je dus ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.


Je krijgt een eigen werkplek in het team van de bestuursondersteuning, waarin je nauw samenwerkt met de andere 3 bestuurssecretaresses en onder aansturing valt van de secretaris Raad van Bestuur.

 

  • Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Arbeidstijd: vanaf 32 uur per week
  • Salaris: volgens cao-ziekenhuizen FWG 50 (maximaal € 3.922,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek), voorgenomen cao verhoging is hierin nog niet meegenomen.


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen.

MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.


Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Organisatieomschijving


Binnen ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) werken ruim 3600 medewerkers en zo’n 250 medisch specialisten aan hun missie: het bevorderen van gezondheid in de regio Twente. Binnen ons topklinisch ziekenhuis proberen wij iedere dag de kwaliteit van de zorg te verbeteren. MST is één van de grootste werkgevers in de regio. MST is een belangrijk onderdeel van de zorgketen in de regio Twente; een regio waar de vraag naar zorg toeneemt. Dit vraagt om kwaliteit en creativiteit om ons ziekenhuis optimaal te laten functioneren. Het zal je niet verbazen dat werken in MST betekent, werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000