Verpleegkundige Kliniek Neurocentrum

MST is op zoek naar een Verpleegkundige Kliniek Neurocentrum


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
22-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een afwisselende verantwoordelijke job binnen een Neurocentrum verpleegafdeling waarin een hoge mate van zelfstandigheid geboden wordt en waarbij je de kansen krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Als verpleegkundige ben je als "eerst verantwoordelijk verpleegkundige" verantwoordelijk voor een methodische zorgverlening waarin de patiënt centraal staat. Je stelt verpleegkundige diagnoses, kiest interventies, speelt in op mogelijke complicaties en werkt binnen een multidisciplinair team. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en betrokken verpleegkundige, die zich herkent in deze werkwijze en graag een bijdrage wil leveren aan topzorg.


Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die:


  • in het bezit is van een HBO-V, MBO-V of A-verpleegkundige diploma;
  • enige jaren werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis (is een pre);
  • methodisch goed kan werken;
  • stressbestendig, flexibel en inzetbaar is voor alle diensten;
  • beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • in het bezit is van een BIG-registratie.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd, in ieder geval voor de duur van 7 maanden, met eventuele verlenging. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Ingangsdatum: z.s.m.

Arbeidstijd: 28 uur per week, andere uren zijn bespreekbaar

Salaris: FWG 45

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor een verpleegkundige op de verpleegafdeling Neurocentrum (Stroke-Unit, algemene neurologie en neurochirurgie).


Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is werken binnen het neurocentrum iets voor jou! Als verpleegkundige is geen dag bij MST hetzelfde. Onze gevarieerde patiëntengroep en topklinische behandelingsmogelijkheden zorgen voor een zeer dynamische werkomgeving.


De afdeling

De zorg binnen de afdeling is voornamelijk hoog complex en dynamisch, waarbij met meerdere disciplines wordt samengewerkt. De afdeling is volop in ontwikkeling binnen het vakgebied en bestaat uit een enthousiast team dat open staat voor vernieuwingen en verbeteringen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het team bestaat uit; neurologen, neurochirurgen, verpleegkundigen, arts-assistenten, physician assistant, verpleegkundig specialisten, roomservicemedewerkers en secretaresse.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000