Medewerkers Algemeen Schoonmaakonderhoud voor de zaterdag

MST Cleancare is op zoek naar een schoonmaakmedewerker die voor 3 uur per week het team wil komen versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
15-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als schoonmaakmedewerker voer je dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een (werk)programma. Hierbij kun je denken aan wissen, moppen, reinigen van meubels en sanitair etc.


De schoonmaker die wij zoeken is verantwoordelijk voor:


  • Het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden waaronder ook isolatieruimten;
  • Het verzamelen van de benodigde materialen en middelen;
  • Het netjes houden van de werkwagen en diverse ruimten.

Functievereisten

Ervaring is niet nodig. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Heb je een dienstverlenende, gastvrije houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig.


Aanbod

Het betreft een contract voor 3 uur per week op de zaterdag. (Invalwerkzaamheden op de zondag behoren tot de mogelijkheden op basis van aanvraag en beschikbaarheid) De werktijden variëren tussen 08:30 en 17:00 uur. Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van MST Cleancare en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.


Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST Cleancare legt zich toe op de schoonmaak dienstverlening van het ziekenhuis. Van de dagelijkse en periodieke schoonmaak van kamers, verblijfruimtes en behandelruimtes tot de specialistische reiniging van operatiekamers, isolatieruimten en cleanrooms.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000