Managementassistent

Voor de afdeling klinische farmacie van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar een Managementassistent Klinische Farmacie


Krijg jij energie van een hectische omgeving en ben jij een flexibel, organisatorisch en klantgericht talent en kun jij snel schakelen? We zoeken een managementassistent die raad weet met complex agendabeheer, die prioriteiten kan stellen, goed vooruit denkt en niet bang is om beslissingen te nemen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
15-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als managementassistent binnen de Klinische Farmacie ben jij het eerste aanspreekpunt voor het MT en de vakgroep van onze afdeling. Het MT en de vakgroep bestaan uit een bedrijfskundig manager, medisch manager, 3 afdelingsmanagers, 14 (zieken)huisapothekers, 3 AIOS (apothekers in opleiding) en 5 coördinatoren. Je ondersteunt hen in alle voorkomende coördinerende, organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden.


Hun agenda is jouw domein. Samenwerken, plannen en organiseren, daar draai jij je hand niet voor om. Je ondersteunt wanneer nodig en anticipeert op problemen die zich voordoen. Je houdt ervan om zelfstandig bezig te zijn, neemt verantwoordelijkheid en durft de juiste vragen te stellen, waarbij je een prettige gesprekspartner bent op elk niveau. Je bent in functionele aansturing verantwoordelijk voor de afdelingssecretaresse.


Naast het agendabeheer verwachten wij ook nog dat je:


  • Planning, organisatie, voorbereiding, notulering en uitwerking van vergaderingen;
  • Voorbereiding of afhandeling van actiepunten van opdrachtgever;
  • Voortgangsbewaking van actiepunten, in behandeling zijnde stukken en uitvoering van besluiten; 
  • Redigeren en uitwerken van (beleids)notities, presentaties, rapporten, overzichten en andere – documenten;
  • Opstellen en verwerken van correspondentie en opstellen van concept brieven, adviezen en/of besluiten.
  • Vergaderingen, functioneringsgesprekken en andere bijeenkomsten organiseert en voorbereid.

Functievereisten

Door jouw ervaring als managementassistent heb je snel inzichtelijk wat de wensen zijn en je speelt hier gemakkelijk op in. Je werkt zelfstandig, weet mensen te motiveren en je hebt voor ieder probleem een oplossing.


Daarnaast herken jij jezelf in het onderstaande:


  • Je bent in het bezit van een mbo 4-diploma Managementassistent, Officemanager of Directiesecretaresse;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als managementassistent binnen een grote organisatie;
  • Je hebt ervaring met groot-agendabeheer;
  • Je hebt gevorderde MS-Office vaardigheden, kennis van ORTEC is een pré.

Aanbod

MST vindt het belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw kennis en ervaring in te zetten, hierbij word je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen.


Arbeidsovereenkomst: Een overeenkomst voor bepaalde tijd, 1 jaar

Arbeidstijd: 32-36 uur per week

Salaris: volgens de cao-ziekenhuizen FWG 45 (maximaal € 3.468,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen. MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ruim 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

Binnen MST is op 1 april 2023 de nieuwe Ziekenhuisapotheek in gebruik genomen. Voorafgaand aan de bouw was de opdracht: Het bouwen van de mooiste apotheek van Nederland, en dat is gelukt! Een prachtige state of the art apotheek met technisch hoogstaande cleanrooms, waarin gewerkt wordt volgens de laatste vakinhoudelijke inzichten, richtlijnen en technieken.


De ziekenhuisapotheek is opgedeeld in verschillende subafdelingen waaronder de poliklinische apotheek, medicatieverificatie, inkoop & logistiek, bereidingen, medicatie begeleiding en het laboratorium. In totaal werken er ongeveer 160 medewerkers waaronder Apothekers, apothekersassistenten, farmaceutische medewerkers, laboratoriummedewerkers en afdelingssecretaresses

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000