Afdelingssecretaresse

Jij bent hét eerste aanspreekpunt op een zeer drukke afdeling waar acute Spoedeisende Zorg wordt verleend. Durf jij het aan?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving


Je hebt veel patiëntencontact aan de balie en je verricht geheel zelfstandig de patiëntgebonden administratieve, receptionele en telefonische werkzaamheden. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, iets extra’s doen voor patiënten, familie en collega’s buiten je reguliere werkzaamheden om, beschouwen we als iets vanzelfsprekends. Het secretariaat van de SEH is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Het is voor jou dan ook geen probleem om alle diensten te draaien.

Functievereisten

Functie-eisen


  • Je hebt een (medisch) secretariële opleiding (minimaal MBO-niveau 4) en ruime ervaring in een soortgelijke omgeving;
  • je hebt goede kennis van de medische terminologie;
  • je hebt ervaring als secretaresse bij een huisartsenpost of een afdeling spoedeisende hulp;
  • je bent een teamplayer met een proactieve instelling, stressbestendig, flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • je bent in staat om in zeer drukke en stressvolle situaties het overzicht te behouden en van daaruit snel te schakelen en te handelen. Je werkt zelfstandig, ordelijk en systematisch en je beschikt over een uitstekend organisatorisch en oplossend vermogen;
  • je hebt uitstekende kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal en goede mondelinge kennis van de Engelse en Duitse taal;
  • je bent handig met de computer en de diverse ziekenhuisprogramma’s, HIX en vanzelfsprekend zeer vaardig met MS Office.
  • De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Wij bieden


Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen MST behouden dit.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 16 uur per week

Salaris: FWG 40

CAO: Ziekenhuizen


MST biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, opbouw van PLB-uren en korting op (zorg)verzekeringen en sportschoolabonnementen. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid om onze medewerkers fit en vitaal te houden.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Organisatieomschijving


Werkomgeving


Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen met een traumacentrum en een uiterst modern OK-complex. In MST kan iedereen terecht voor alle zorg. Als medewerker van MST draag jij bij aan de zorg van de toekomst. Om de gezondheidszorg in de regio Twente te bevorderen werken we nauw samen met regionale zorgpartners, leiden we nieuwe zorgprofessionals op en verrichten we wetenschappelijk onderzoek. Goede zorg voor onze patiënt begint bij goede zorg voor onze medewerkers. Wij investeren in onze professionals door onder meer het bieden van een veilige en inspirerende werkomgeving waarin scholing en ontwikkeling centraal staan. Wij streven naar een cultuur waarin we gemotiveerd zijn om van en met elkaar te leren.


De afdeling


De afdeling bestaat uit de aandachtsgebieden Spoedeisende Hulp, het SEH-secretariaat en de gipskamers en werkt intensief samen met de Acute Opname Afdeling. In totaal werken binnen de afdeling 70 collega’s. De afdeling beschikt over 17 behandelkamers, waaronder 2 traumakamers. Jaarlijks worden er circa 30.000 patiënten behandeld. Het MST is een erkend traumacentrum in Nederland en Duitsland (Acute Zorg Euregio, Traumanetwerk, DGU).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000