Technisch Oogheelkundig Assistent

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een Technisch Oogheelkundig Assistent. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
11-6-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De TOA is een belangrijke schakel binnen de activiteiten van ons oogheelkundig proces. Hierbij combineer jij je onderzoeksvaardigheden met patiëntencontact. Onder supervisie van de oogarts voer je zelfstandig oogheelkundige onderzoeken uit en ondersteun je de spreekuren van de oogartsen door verantwoordelijkheid te nemen in de vooronderzoeken en -metingen. Je neemt de anamnese af en vult het digitale patiëntendossier. Je zorgt ervoor dat de oogarts de resultaten tijdig heeft, zodat hij zijn beleid op jouw onderzoeken kan afstemmen. Samen met de oogarts zorg je ervoor dat de patiënt de juiste aandacht en zorg krijgt. Patiëntvriendelijkheid speelt daarin een grote rol. Daarnaast doe je aanvullend onderzoek zoals biometrie, OCT, fundus foto, cornea topografie en A-scan. Je werkt nauw samen met het oogheelkundig team.

Functievereisten

  • Een afgeronde opleiding (MBO) tot technisch oogheelkundig assistent (TOA);
  • Wij zijn altijd in ontwikkeling, daarom ben je tot het volgen van bij- en nascholing;
  • Een representatieve, patiëntgerichte werkhouding;
  • Goede mondelinge, schriftelijke en digitale vaardigheden; heb je gewerkt met HIX? Dat is een plus!;
  • Je werkt proactief en ondernemend;

 

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: Je bent een belangrijke schakel in onze afdeling, daarom worden jouw uren tussen de 28-36 uur per week.

Salaris: deze functie is ingedeeld in FWG 45 en het salaris bedraagt afhankelijk van je ervaring minimaal €2554,- en maximaal €3468,-,  bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

CAO: Ziekenhuizen


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Bij ons staat niet alleen de patiënt, maar ook jij centraal. Er zijn altijd mogelijkheden om te blijven ontwikkelen! Je krijgt o.a. toegang tot het platform Good Habbitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen. MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De polikliniek Oogheelkunde bestaande uit vijftig medewerkers zet zich in voor topklinische oogheelkunde zorg. Je vindt ons aan het koningsplein in Enschede en in het authentieke ziekenhuis in Oldenzaal, waar wij tevens ook over een eigen OK en OK-team beschikken. De groei naar oogheelkunde zorg stijgt elk jaar! Hierom zijn wij op zoek naar een Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA) om ons team te versterken.


De afdeling Oogheelkunde bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, waarvan 5 oogartsen en 6 technisch oogheelkundig assistenten. Daarnaast is het team aangesterkt met physician assistants, orthoptisten, optometristen, dokters-assistenten en polikliniekassistenten. Je wordt ontvangen in een ontwikkelende omgeving, waarbij oog voor patiënt én medewerker centraal staan. Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000