Coördinator OK Chirurgie

MST is op zoek naar een Coördinator OK Chirurgie


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
7-5-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als coördinator OK chirurgie behartig jij de belangen van de operatie assistenten, in de breedste zin van het woord. Je zorgt voor een efficiënte inzet van personeel en waakt over ons veilige werk- en leerklimaat. Je zorgt voor de operationele aansturing van de afdeling en je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen. Je zorgt ervoor dat mensen prettig hun werk kunnen doen. Dit betekent ook dat je er voor zorgt dat apparatuur onderhouden wordt en je hebt contacten met o.a. Medical School en externe organisaties. Daarnaast leidt jij (samenwerkings)projecten zoals de implementatie van de Incision Assist.


Naast een vaste coördinator zijn we ook opzoek naar een waarnemend coördinator chirurgie die bij vakanties en verzuim in kan vallen. De uren die je hieraan besteedt zijn in overleg. Ook als je interesse hebt in de functie van waarnemend coördinator ben je van harte uitgenodigd om op deze vacature te reageren. 

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde CZO opleiding tot operatie assistent, aangevuld met recente ervaring op de OK;
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden waarmee je mensen zowel in hun kracht kunt zetten als ze kunt aanspreken;
  • Naast dat je zo’n 24 uur per week besteed aan coördinerende taken is het een pré als je daarnaast nog als operatieassistent werkt;
  • De uren voor waarnemend coördinator zijn in overleg;
  • Je bent punctueel, behoud overzicht en weet zorgvuldig te documenteren.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Medewerkers met een vast dienstverband behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.   

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: minimaal 24 uur per week

Salaris: FWG 55

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

Binnen Medisch Spectrum Twente is de Hotfloor, op de 3e verdieping, de plek waar ons moderne Operatiecomplex te vinden is. Onze 14 Operatiekamers bestaan onder andere uit 11 Algemene kamers, 3 kamers voor de Cardio Chirurgie en 1 Hybride kamer. Jaarlijks vinden er zo’n 15.000 operaties plaats binnen alle voorkomende specialismen, onder andere ook cardiochirurgie.

Ons totale team bestaat uit ongeveer 80 operatieassistenten die in teamverband binnen het OK-complex werkzaam zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000