Verpleegkundige Oncologische Chirurgie – Urologie

MST is op zoek naar een Verpleegkundige Oncologische Chirurgie – Urologie


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het betreft een afwisselende, verantwoordelijke baan binnen een complexe chirurgische verpleegunit met een hoge mate van zelfstandigheid en biedt ontwikkelingsmogelijkheden voor de leergierige, flexibele verpleegkundige.


Functievereisten

  • Diploma HBO-V, MBO-V, uitsluitend met ziekenhuiservaring;
  • chirurgische ervaring op soortgelijke afdeling;
  • goede sociale en digitale vaardigheden;
  • stressbestendig en flexibel;
  • methodisch kunnen werken zowel zelfstandig als in teamverband;
  • affiniteit met innovaties in de zorg; (digitale) zorg op afstand;
  • BIG-geregistreerd;
  • bereidheid tot volgen van scholingen/ opleidingen;
  • afgeronde stoma-, geriatrie- of erkende oncologieopleiding is een pré.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen MST behouden dit.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk, uiterlijk 1 juli 2023

Arbeidstijd: 24-32 uur per week; meer is in overleg bespreekbaar

Salaris: FWG 45 (bij specialisatie FWG 50)

CAO: Ziekenhuizen


MST biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, opbouw van PLB-uren en korting op (zorg)verzekeringen en sportschoolabonnementen. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid om onze medewerkers fit en vitaal te houden.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen met een traumacentrum en een uiterst modern OK-complex. In MST kan iedereen terecht voor alle zorg. Als medewerker van MST draag jij bij aan de zorg van de toekomst. Om de gezondheidszorg in de regio Twente te bevorderen werken we nauw samen met regionale zorgpartners, leiden we nieuwe zorgprofessionals op en verrichten we wetenschappelijk onderzoek. Goede zorg voor onze patiënt begint bij goede zorg voor onze medewerkers. Wij investeren in onze professionals door onder meer het bieden van een veilige en inspirerende werkomgeving waarin scholing en ontwikkeling centraal staan. Wij streven naar een cultuur waarin we gemotiveerd zijn om van en met elkaar te leren.

 

De afdeling

Werken op unit E4 is patiëntgericht en voornamelijk hoog complex en dynamisch. Er worden met name chirurgisch oncologische patiënten verpleegd met specifieke buikproblematiek aan darm, lever,  of op urologisch en gynaecologisch gebied. Daarnaast zorgen we voor oncologische hoofd-hals chirurgiepatiënten met o.a. kaakproblematiek. Aandacht voor de patiënten en hun naasten vraagt een luisterend oor, goede communicatieve vaardigheden en de nodige assertiviteit.


De E4 blijft volop in ontwikkeling en werkt met een deskundig en gedreven team verpleegkundigen. Wij hebben kwaliteit van zorg, verbetering en vernieuwing én het bieden van een goed leerklimaat hoog in het vaandel staan. Samenwerken doe je met de diverse specialisten, roomservicemedewerkers, arts assistenten, paramedische – en ondersteunende diensten.

Binnen het team van unit E4 zijn er specialisaties als oncologie, geriatrie en stomazorg. Er is sprake van een goede samenwerking met andere (chirurgische) units. In verband met het dienstenpatroon van de E4 is het noodzakelijk dat je inzetbaar bent voor alle diensten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000