Medisch secretaresse / Doktersassistente

Als medisch secretaresse ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor de patiënt. MST is op zoek naar een enthousiaste collega voor de spreekuurpoli longgeneeskunde van Medisch Spectrum Twente in de functie van Medisch secretaresse of Doktersassistente

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
9-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als medisch secretaresse/doktersassistente ben je ons visitekaartje en het eerste aanspreekpunt richting de patiënt en andere zorgverleners.

Je hebt een divers takenpakket wat de functie uitdagend en veelzijdig maakt. Geen dag is hetzelfde wat zorgt voor de nodige afwisseling waarbij jij als geen ander in staat bent om snel te schakelen en prioriteiten te stellen.  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken. Ons secretariaat kent een goede sfeer waar het team voor elkaar klaarstaat en waar iedereen het werk ziet liggen.


De taken die tot je pakket behoren zijn onder andere:

 • Het plannen van de afspraken
 • Het zelfstandig afhandelen van alle binnenkomende telefoontjes
 • Begeleiding en ondersteuning van het spreekuur
 • Het verzorgen van inkomende en uitgaande post/mail
 • Afhandelen correspondentie
 • Het afhandelen van de spreekuren

Functievereisten

 • Afgeronde opleiding tot medisch secretaresse en/of doktersassistente;
 • bij voorkeur praktische werkervaring in een soortgelijke functie;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • patiëntvriendelijke instelling;
 • goede typevaardigheid; ervaring Word en Excel;
 • ervaring met HiX is een pré;
 • organisatorische kwaliteiten;
 • stressbestendig.

Aanbod

MST vindt het belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw kennis en ervaring in te zetten, hierbij word je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden om jouw carrière vooruit te helpen. Ons Learning and Development team helpt je hier graag bij


Arbeidsovereenkomst: Een overeenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar,  met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd. Hierbij wordt gekeken naar geschiktheid en welbevinden van beide kanten.

Arbeidstijd: 32 – 36 uur per week, MST kent een 36-urige werkweek. Wij gaan graag met je in gesprek over het gewenste aantal uren.

Salaris: Deze functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO Ziekenhuizen. Het salaris bedraagt afhankelijk van jouw werkervaring minimaal € 2028,- en maximaal € 2972,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers fit en vitaal blijven in werk- en privésituaties bieden wij inspiratie en ondersteuning via de portal www.mstvitaal.nl.

MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De polikliniek Longgeneeskunde is een dynamische en drukke poli waar enthousiast, taakgericht en patiëntvriendelijk wordt gewerkt door longartsen, een longfysioloog, arts-assistenten, een technisch geneeskundige, een physician assistent, verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen, medisch secretaresses en dokters assistentes.

Wij leveren topklinische zorg aan longpatiënten, met name patiënten met astma, COPD, vormen van longkanker en slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. Per jaar behandelen wij ruim 25.000 patiënten.


Longgeneeskunde heeft één verpleegunit, een front- en backoffice en een volledig ingerichte longfunctieafdeling waar diagnostische onderzoeken plaatsvinden. Er is ook een wetenschappelijk onderzoeksbureau waarin vele kwalitatief hoog wetenschappelijke onderzoeksprojecten met de Universiteit Twente en andere academische centra worden verricht.


Binnen de spreekuurpolikliniek zijn 12 medisch secretaresses werkzaam.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000