Medewerker servicedesk

MST is op zoek naar een Medewerker servicedesk

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als servicedeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het registreren en oplossen van storingen, wijzigingen en vragen, dit functioneel op het gebied van een aantal ziekenhuisbreed in gebruik zijnde applicaties en technisch op het gebied van medische apparatuur en ICT-infrastructuur.


Daarnaast bewaak je de voortgang van meldingen die worden opgelost door 2e en 3e lijn productgroepen, zodat voldaan wordt aan de afgesproken serviceniveaus, tevens verzorg je de communicatie over deze voortgang richting de klant.


Je hebt een proactieve houding richting de klant, bijvoorbeeld door klanten te adviseren met betrekking tot ICT-middelen voor een, voor hen optimaal gebruik. Je maakt gebruik van een service management tool voor het registreren en bewaken van meldingen. Als servicedesk medewerker lever je eerste lijn telefonische support op de Front-office, voer je op locatie werkzaamheden uit zoals het verhelpen van storingen, ondersteunen bij het gebruik van ICT middelen, verhuizen of vervangen van werkplekken, printers, telefoons etc. Tevens wordt er van jou verwacht dat je bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden kunt uitvoeren.

Functievereisten

 • Je hebt een relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO niveau en één of meerdere jaren ervaring met serviceverlening in de ICT branche.
 • Je hebt goede kennis van werkplekautomatisering, databases, infrastructuur, MS 365 en Exchange en algemene kennis van servers en ICT-netwerken.
 • Je hebt een sterk dienstverlenende instelling, bent klantgericht en beleeft plezier aan het leveren van service in een zorgomgeving.
 • Je begrijpt hoe de klant ICT gebruikt.
 • Je bent communicatief vaardig, contactueel en je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Je hebt een pro- actieve houding en bent gericht op continue verbetering van de dienstverlening.
 • Je bent bereid om aanvullende kennis te verwerven (certificaten en trainingen etc.).
 • Je woont in de regio, tijdens bereikbaarheidsdiensten buiten kantooruren, moet je binnen een half uur aanwezig kunnen zijn in het ziekenhuis.
 • Een opleiding op het gebied van professionele klantgerichte dienstverlening is een pré.
 • ITIL/ISM-foundations gecertificeerd is een pré.

Aanbod

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden hun vaste contract;
 • het is een functie voor 36 uur per week;
 • een salaris volgens de CAO-ziekenhuizen FWG 45 (maximaal € 3.468,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten, waarbij we je ook stimuleren om je te blijven ontwikkelen;
 • CAO Ziekenhuizen, onze CAO staat bekend om de goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt in mei 8,33% vakantietoeslag, een 13e maand in december, opbouw PLB-uren en een uitstekende pensioenvoorziening;
 • MST biedt een uitdagende werkomgeving en goede voorzieningen voor medewerkers, onder andere collectieve zorgverzekeringen, het fietsplan, loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden;
 • toegang tot online leerplatform GoodHabitz;
 • treinstation op 10 minuten loopafstand, fietsbeloning, bedrijfsfitness en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. MST is een opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. MST is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is een van de zeven Santeon ziekenhuizen die nauw samenwerken om de zorg te verbeteren door van elkaar te leren. Het verzorgingsgebied van MST bestaat uit 263.000 inwoners. Er werken circa 3.700 medewerkers, onder wie 235 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000