Verpleegkundige Beschouwende Dagbehandeling

Voor de Poli Beschouwende Dagbehandeling van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige Beschouwende Dagbehandeling


Binnen het Medisch Spectrum Twente te Enschede zijn we op zoek naar een Verpleegkundige Beschouwende Dagbehandeling voor 24 tot 32 uur per week. Binnen deze dynamische functie ben jij als ervaren verpleegkundige dagelijks verantwoordelijk voor de zorg van patiënten en alle bijbehorende taken. Heb je interesse in deze leuke afwisselende baan? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
5-2-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO
  • Je draagt zorg voor de aan jou toegewezen patiënten tijdens hun behandeling die vooral bestaat uit het inbrengen van een infuus, het toedienen en bewaken van intraveneuze medicatie, voorbereiden en/of nabehandeling van een onderzoek, en het assisteren bij diverse onderzoeken bijvoorbeeld puncties en aderlatingen;
  • Je begeleidt patiënten en diens naasten en informeert, instrueert over de behandeling, ziekte en eventuele gevolgen;
  • Je werkt met High Risk medicatie op basis van behandelprotocollen;
  • Je handelt in acute noodsituaties; 
  • In nauwe samenwerking met ons multidisciplinair team van professionals ben je continu bezig om de kwaliteit van zorg van onze patiënten te verbeteren.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ruim 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen. De beschouwende dagbehandeling valt onder de interne geneeskunde.


De afdeling

De beschouwende dagbehandeling is een dynamische afdeling die patiënten ontvangt uit de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, reumatologie, neurologie, longgeneeskunde en maag/darm/leverziekten. De afdeling heeft 28 behandelplekken in Enschede en 6 behandelplekken in Oldenzaal en er zijn ca. 25 verpleegkundigen en 5 verpleegkundig specialisten. Er wordt nauw samengewerkt met andere afdelingen waaronder de ziekenhuisapotheek, de interne kliniek en poliklinieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000